WINLED - MAHDOLLISTAMME VALOISAMMAN ARJEN


Me Winledillä haluamme tarjota asiakkaillemme paremman arjen, koska sen myötä myös meillä on mahdollisuus saavuttaa parempi tulevaisuus.
Missiomme onkin mahdollistaa kaikille sidosryhmillemme valoisampi arki.

Valoisampaa Arkea Asuntomessuilla


YLI 2200

TEHTYÄ VALAISTUSSUUNNITELMAA

LUKUISIA

TOTEUTUNEITA KOHTEITA

750

JÄLLEENMYYJÄÄ

YLI 330

OSAKASTA

WINLED - VALAISTUKSEN AMMATTILAISET

Winled Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen LED-valaistusyritys. Olemme kasvaneet nopeasti kahden miehen yrityksestä parikymmentä henkeä työllistäväksi alan monitoimijaksi. Emme siis ole ainoastaan valaisinkauppa vaan pyrimme aina tuomaan asiakkaiden arkeen lisäarvoa kokonaisvaltaisilla valaistusratkaisuilla.

Winledin asiakkaat voivat olla luottavaisin mielin sen suhteen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa. Tarkkaan testatut Winled LED-valaisimet takaavat sellaisen energia- sekä työtehokkuuden, jota vain markkinoiden parhaimmat LEDit voivat käyttäjilleen tuoda. Laaja valaisinvalikoima tarjoaa jokaiseen tilaan juuri oikeanlaisen valaistusratkaisun, ja Winledin valaistussuunnittelupalvelua hyödynnettäessä voi olla varma siitä, että kokonaisuus on enemmän kuin onnistunut.

Myös toimitusketjun varmuus sekä aina tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu sekä tekninen tuki takaavat sen, että projektin sujuvuuteen voi aina luottaa.

Kumppanuus

Me haluamme olla enemmän kuin vain yritys, joka tekee yhteistyötä asiakkaidemme kanssa - olemme kumppani. Meillä on ammattimainen, mutta kaverillinen suhde sidosryhmiin sekä välittävä ilmapiiri myös työajan ulkopuolella.

Joustavuus

Meillä ei tehdä niin kuin on aina tehty. Pelisilmän käyttö on sallittua ja turha byrokratia on karsittu pois.

Hauskuus

Haluamme olla yritys, jossa onnelliset työntekijät työskentelevät yhdessä mahdollistaakseen valoisamman tulevaisuuden asiakkaillemme. Meillä on hauskaa töissä ja kanssamme on mukava tehdä yhteistyötä - hymy huulilla, ja aina ajan henkeen sopivasti.

Luottamus

Haluamme palvella Teitä asiakkaana parhaan kykymme mukaan, ja samalla kiittää kaikkia asiakkaitamme saamastamme luottamuksesta. Tämä luottamus on siivittänyt meitä eteenpäin. Tämä sama luottamus on näkynyt myös kasvaneena kaupankäyntinä, jonka avulla on työllistetty uusia henkilöitä ja luotu hyvinvointia.

MISTÄ KAIKKI LÄHTI JA MIHIN OLLAAN TULTU?

Kun Winled perustettiin vuonna 2009 Kokkolaan, niin kyseessä oli käytännössä kahden miehen firma. Perustajina toimivat isä ja poika, Henry ja Panu Rekilä. Vaikkei kummallakaan ollut juurikaan tietämystä sähköstä, korvasi tämän kokemus yrittäjyydestä ja näkemys nykyteknologian mukanaan tuomista mahdollisuuksista - näitä heillä oli sitten senkin edestä. Euroopan Unioni oli Winledin perustamisen aikoihin linjannut, että valaisinten energiavaatimukset kiristyvät vuosittain aina vuoteen 2020 saakka. Käytännössä siis siirtymäajan jälkeen LED-valaisimet olisivat ainoa jäljelle jäävä vaihtoehto.

Yrityksen alkumetreillä käytiin keskusteluita valaisintemme myynnistä useiden sähkötukkuliikkeiden kanssa, jonka asettamat sopimusvaateet olivat kuitenkin lähes mahdottomia pienelle yritykselle. Tämän myötä Winled päättikin rakentaa itse oman jakelukanavansa taatakseen nopean ja luotettavan palvelun jokaiselle, joka kaipaa lisää valoa elämäänsä. Jälleenmyyjämme ovat käsin poimittuja sähköalan ammattilaisia, jotka ovat tärkeä osa Winledin menestystarinaa ja olemme äärimmäisen otettuja jokaisesta asiakassuhteestamme.

Rohkeasti erilainen ajatusmalli sekä osaava ja sitoutunut henkilöstö ovat johdattaneet meidät tähän pisteeseen. Olemme yksi nopeimmin kasvavista pienistä yrityksistä Suomessa ja kasvu luo myös samalla työllisyyttä ja työllisyys hyvinvointia. Henkilöstöömme on luontaisesti valikoitunut sellaisia yksilöitä, ketkä aidosti kantavat vastuuta omasta tekemisestään. Viimeisen kolmen vuoden aikana Winledille on palkattu lukuisia uusia huipputyyppejä erilaisiin työtehtäviin. Meidän tiimiä kuvastaakin sana taitava. Olemme yksinkertaisesti erittäin hyviä siinä mitä teemme. Koulutusta ja kokemusta löytyy insinööreistä kauppatieteiden maistereihin, mutta oleellisin asia mikä meitä kaikkia yhdistää on sitoutuneisuus. Normaalista poikkeavasta sitoutumisesta kertoo myös se, että jokainen yli 6kk Winledillä työskennellyt henkilö on yhtiön osakas ja näin yksi omistajista.

Liiketoimintamme kasvun ohessa olemme yli kahden vuoden ajan investoineet valtavasti tuotekehitykseen. Nyt voimmekin ylpeinä todeta, että olemme ensimmäisenä yrityksenä maailmassa onnistuneet luomaan arkkitehdeille ja suunnittelijoille työkalun valaistuksen suunnitteluun. Kyseessä on maailman suosituimpaan arkkitehtuuriohjelmistoon, Autodesk Revitiin, rakennettu lisäosa, joka tuo ensimmäistä kertaa käyttökelpoiset valaisimet tietomallipohjaiseen arkkitehtuurisuunnitteluun.

WINLEDIN LAATUPOLITIIKKA


Winled Oy:n liiketoiminta perustuu laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan, joka noudattaa standardia SFS-EN ISO 9001:2015.

WINLEDIN LAATUPOLITIIKKA

Winled Oy:n liiketoiminta perustuu laatujärjestelmän mukaiseen toimintaan, joka noudattaa standardia SFS-EN ISO 9001:2015.

KAIKEN TOIMINTAMME LÄHTÖKOHTANA ASIAKKAIDEMME TARPEET JA ODOTUKSET

NIIDEN TÄYTTÄMINEN ON MEILLE KUNNIA-ASIA JA MENESTYMISEN EDELLETYS.

Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme laadukkaita valaistuksia sekä vahvistaa omalla osaamisellamme yhteistyökumppaneidemme toimintaa.

Laatujärjestelmämme kattaa Winled Oy:n kaikki toiminnot, niihin liittyvät palvelut ja tuotteen tekniseen laatuun ja 3D-valaistussuunnitteluun liittyvät toiminnot. Myös yrityksen toimintaan ja tuotantoon liittyvät ulkopuolisilla teetettävät työvaiheet ja työkokonaisuudet ohjeistetaan, ja niitä seurataan ja kehitetään standardin vaatimusten mukaisesti.

Laatu on samalla sekä meidän tärkein kilpailuvalttimme, että oman toimintamme mittari. Kaikessa mitä teemme, haluamme olla parhaita. Aina emme kuitenkaan voi; joskus joku toinen on onnistunut rakentamaan paremman valaisimen, joskus joku on toimittanut nopeammin. Laatu on meille kuitenkin sitä, että tehdään asiat niin hyvin kuin osataan ja seuraavalla kerralla vielä paremmin. Tiukat turvallisuustestit, Suomessa suoritetut valomittaukset sekä useat laatusertifikaatit osoittavat valaisintemme olevan markkinoiden ehdotonta parhaimmistoa.

Jatkuvalla kommunikaatiolla asiakasrajapinnan kanssa tunnistamme asiakkaidemme tarpeet ennen kilpailijoitamme - reagoimalla asiakkaiden tarpeisiin nopeasti olemme aina askeleen edellä kilpailijoitamme.

Olemme ajan hermolla niin led-teknologian, kuin muunkin teknologian kehityksessä. Siten pystymme hyödyntämään nopeasti muuttuvan teknologisen kentän tuomia etuja sekä huomioimaan muutosten mukanaan tuomia riskejä. Aktiivisella yhteistyöllä, ja kommunikoinnilla sidosryhmiemme kanssa varmistamme, että tuotteemme ja palvelumme vastaavat viranomaisten määräyksiä ja täyttävät asiakkaidemme korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Haluamme tarjota henkilöstöllemme parhaan mahdollisen työympäristön ja mahdollistaa ja tukea oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämistä. Koko henkilöstömme on sitoutunut toimimaan laatujärjestelmämme mukaisesti ja kehittämään yrityksemme toiminnan laatua oman osaamisensa kautta.

Johdon tavoitteena on huolehtia, että toimintamme on suunnitelmallista ja varmistaa riittävät resurssit laadukkaan toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Varmistamme, että olemme ajan tasalla lakien ja direktiivien muutoksista tuotteiden ominaisuuksien ja turvallisuuden sekä yrityksen jokapäiväisen toiminnan osalta.

LEDIT & VALAISTUS - KAIKKI MITÄ SINUN TULISI TIETÄÄ


OIKEA VALAISTUS JOKAISEEN TARPEESEEN

OIKEA VALAISTUS JOKAISEEN TARPEESEEN