Valaistussuunnittelu yrityksille

Lue lisää

Valaistussuunnitelman tekeminen yrityksen toimitiloihin on investointi, joka maksaa itsensä takaisin monella tavalla. Hyvä valaistus parantaa muun muassa energiatehokkuutta, tuottavuutta ja myyntiä.On vain harvoja sellaisia tiloja, joissa valaistuksella ei ole merkitystä. Olipa kyseessä sitten toimisto, tuotantotila, vähittäiskauppa tai mikä tahansa muu työskentelytila, niin hyvin suunniteltu valaistus tuo merkittäviä etuja.

Helpointa on taloudellisen edun laskeminen. Merkittäviä säästöjä saadaan jo pelkästään vaihtamalla vanhojen loisteputkien tilalle ammattilaisen tekemän valaistussuunnitelman mukaan tilan tarpeisiin optimoidut LED-valaisimet. Tällöin sähkönkulutus putoaa puoleen ja valon määrä kaksinkertaistuu.

Suorien säästöjen lisäksi valaistussuunnittelulla saavutetaan monia muitakin hyöytyjä. Kun valaistus on suunniteltu hyvin, kasvaa työntekijöiden suoritustaso ja vireystila paranee. Monissa tiloissa työskentely muuttuu turvallisemmaksi ja virhemarginaali pienenee. Kaupoissa asiakkaat ostavat enemmän tuotteita, ja maataloudessa lehmät tuottavat enemmän maitoa lypsettäväksi. Hyvin suunnitellulla LED-valaistuksella saavutettu hyöty on nykyään moninkertainen verrattuna mihinkään muuhun valaistusratkaisuun.

Osta valaisimet asennettuna ja leasingilla

Meiltä saat koko palvelun valaistussuunnittelusta asennukseen yhdeltä luukulta, olipa kohteesi sitten uudiskohde tai valaistuksen kokonaisremontti. Kattavan verkostomme ansiosta voimme tarjota valaisimet joka puolelle Suomea valmiiksi asennettuna. Noin 550 sähköalan ammattilaista toimii Winledin jälleenmyyjinä ympäri Suomen – aina Hangosta Utsjoelle.

Voit hankkia valaistuskokonaisuuden myös leasingilla, joka on helppo ja edullinen tapa saada loistava valaistus ilman suuria kertainvestointeja. Tämä tarkoittaa sitä, että valaisimet toimivat hankinnan vakuutena, eikä alkuinvestointia vaadita. Leasingista voit lukea lisää täältä.

Milloin on oikea aika valaistussuunnittelulle?

Voit ottaa meidät mukaan projektiisi missä vaiheessa tahansa. Jos projektisi on suunnitteluvaiheessa, niin voimme työskennellä yhdesä arkkitehdin kanssa. Olemme ainoa yritys koko maailmassa, jonka valaisimet soveltuvat myös valaistusteknisen laskennan osalta arkkitehtien käyttöön Revit-ohjelmalla. Tämä tarkoittaa, että saamasi 3D-mallinnokset vastaavat todellisuutta erittäin tarkasti.

Vaihtoehtoisesti voimme työskennellä sähkösuunnittelijan kanssa ja tuottaa valaisinpistesuunnitelmaan. Molemmissa tapauksissa saat 3D-mallinnokset kohteesta sekä tarkat laskelmat valoarvoista sekä energiankulutuksesta. Suunnitelma voidaan tehdä aina myös saneerattaviin kohteisiin.

Katso mitä muut yrittäjät ovat olleet mieltä

Eri alojen yrittäjillä on luonnollisesti erilaiset tarpeet valaistuksen osalta. Joskus tärkein syy valaistuksen parantamiseen on kaupankäynnin lisääminen, joskus taas työskentelyn tarkkuus. Välillä puolestaan valaisinten toistuvista vaihdoista syntyvät huoltokustannukset ovat niin korkeat, että LED-valaisinten pitkä käyttöikä on tärkein hankintaoeruste. Alta pääset näkemään millaisia kokemuksia asiakkaillamme on Winled-valaisimista.

Kysy lisää valaistussuunnitelmista lähimmältä aluepäälliköltäsi

Aluepäällikkömme kertovat mielellään lisää tuotteistamme sekä Winledistä yrityksenä. Voit myös suoraan olla yhteydessä oman alueesi jälleenmyyjään, jonka löydät sähköasentajat-sivultamme. Voit samalla sopia sähkösuunnittelusta ja sähköurakasta.

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Yli 500 Suomen kovinta sähköalan ammattilaista toimii Winledin jälleenmyyjänä ympäri maan. Löydä omasi täältä.

Aluepäällikkö

Sami Salonsaari Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  044 033 3927 sami.salonsaariwinled.fi

Aluepäällikkö

Toni Puuska Itä-Suomi ja Uusimaa  044 715 0088 toni.puuskawinled.fi

Aluepäällikkö

Tommi Rissanen Pohjois-Suomi  040 418 5664 tommi.rissanenwinled.fi

Aluepäällikkö

Teppo Tieranta Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  045 279 2886 teppo.tierantawinled.fi

Aluepäällikkö

Tuukka Hietamäki Keski-Suomi  040 161 7568 tuukka.hietamakiwinled.fi

Vihreä yritys

Kaupan päälle rahanarvoisia etuja

Hankkimalla LED-valaisimet yritykseesi teet vihreän valinnan. Me autamme kertomaan sen myös muille. Valaisinkaupassa saattekin kaupan päälle seuraavat viestinnän ammattilaisen palvelut:

  • Uusien toimitilojenne valokuvaus
  • Vihreä Yritys -artikkeli
  • Lähetämme lehdistötiedotteen puolestanne

Uusien toimitilojenne valokuvaus

Ammattivalokuvaajamme tulee sovittuna ajankohtana ikuistamaan toteutuneen muutoksen, jonka jälkeen saatte kuvat vapaasti omaan käyttöönne.

Vihreä Yritys -artikkeli

Sisällöntuottajamme kirjoittaa artikkelin projektin etenemisestä sekä uuden valaistuksen konkreettisista hyödyistä aina säästölaskelmista tehokkuuden paranemiseen.

Lähetämme lehdistötiedotteen puolestanne

Autamme teitä saamaan näkyvyyttä sekä yrityksellenne että vihreiden arvojen eteen toimimiselle myös lehdistössä lähettämällä lehdistötiedotteen puolestanne.