Valaistussuunnittelu kodinrakentajille

Näin saat omasi

Valaistussuunnitelma on osa sähkösuunnitelmaa. Tekemällä kunnollisen 3D-valaistussuunnitelman varmistat, että kohteen parhaat puolet pääsevät esille. Jotta lopputuloksesta saadaan paras mahdollinen, otetaan huomioon lukuisia eri asioita. Olennaisimpia seikkoja ovat riittävä EU-standardit täyttävä valon määrä, valon tasaisuus, asunnon varjottomuus ja valaistuksen muunneltavuus – valaistuksen näyttävyyttä unohtamatta.

Valaistuksella on huimia vaikutuksia normaaliin arkeemme. Oikeassa valaistuksessa silmämme joutuvat työskentelemään vähemmän. Olemme pirteämpiä, tehokkaampia ja tästä on apua aina kaamosväsymyksestä migreeniin.

Kun tila on valaistu oikein, on se myös huomattavasti suuremman ja avaramman tuntuinen. Jotta valaistuksesta saadaan täydellinen juuri teille, yhdistetään jo alkuvaiheen 3D-mallinnoksiin teidän toivomanne design sekä valaistussuunnittelijoidemme ammattitaito.

Mitä kaikkea valaistussuunnitelmaan kuuluu?

Valaistussuunnitelma on paljon muutakin, kuin hienot 3D-kuvat. Tarjoamme kohteen suunnitelman mukana aina:

  • Täydellisen valaisinpistekuvan. Valaisinpistekuva voidaan sellaisenaan liittää osaksi varsinaista sähkösuunnitelmaa.
  • Täydellisen valaisinlistan. Listauksen kaikista asunnon valaisimista, josta näkee helposti mikä valaisin on kuuluu mihinkin.
  • Täydelliset laskentatulokset. Saat tarkat valoarvot asunnon valaistuksesta sekä yksityiskohtainen laskelma valaistuksen energiankulutuksesta.

Millaisilla valaisimilla Winledin valaistussuunnitelma toteutetaan?

Sen lisäksi, että suunnittelun hoitaa valaistusalan ammattilainen, on valaistussuunnitelmassa käytetty markkinoiden kärkituoteitta

  • Kaikki valaistussuunnitelmassa käytettävät valaisimet ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä led-valaisimia.
  • Kaikki Winled-valaisimet ovat laadukkaita ja turvallisia sekä testattuja ja sertifioituja valaisimia.
  • Winled valaisimissa on panostettu eritoten hyvään asennettavuuteen, joka säästää selvää rahaa.
Tutustu tuotevalikoimaamme

Millainen valaistussuunnitelma kotiini sopii

Kuten tiedämme, niin kahta samanlaista unelma-asuntoa ei ole. Myöskään kaikkia parhaiten miellyttävä valaistus ei ole samanlainen. Alla esimerkkinä näet kolme eri perhettä, jotka ovat kaikki kuvitteellisesti rakentamassa samanlaista asuntoa. Kuvista näet, kuinka suunnitelmat voivat erota toisistaan, ja mitä eri vaihtoehdot voivat mahdollisesti maksaa. Kyseinen esimerkkiasunto on tilava, 245 m² omakotitalo.

Miten saan valaistussuunnitelman kotiini?

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

Winledin jälleenmyyjinä toimivat asiantuntevat sähköasentajat eri puolilta Suomea. Lähimmät jälleenmyyjäsi löydät täältä. Kun sovit jälleenmyyjäsi kanssa sähkösuunnitelman tekemisestä, niin muista mainita, että tahdot kotiisi Winledin valaisimet ja valaistussuunnitelman.

Aikataulutus

Suunnittelukordinaattorimme on sinuun puhelimitse yhteydessä kahden arkipäivän sisällä valaistussuunnitelmatilauksen saavuttua meille. Puhelun aikana sovitaan suunnitelman alustava aikataulu. Samalla kirjataan ylös myös tiloissa käytettävät pintamateriaalit, suunniteltavat tilat ja omat toivomuksesi niin paljolti kuin nämä edellä mainitut asiat ovat tiedossa. Keskustelun pohjalta tulet jo saamaan alustavan hinta-arvion asuntosi valaisinten hinnasta.

luonnokset nähtäväksesi

Suunnittelukordinaattorimme välittää kaikki tiedot kohteestasi vastaavalle valaistussuunnittelijallesi. Noin viikon sisällä puhelinpalaverista sinulle toimitetaan sähköpostitse www-linkki, jonka takaa pääset näkemään millaiseksi suunnitelma alkaa hahmottua. Näet samalla myös projektiisi valitun oman suunnittelijasi yhteystiedot. Samasta paikasta pääset suunnittelun aikana ja sen valmistuttua lataamaan kaikki suunnitelmaan liittyvät materiaalit.

Tyytyväisyyden varmistaminen

Suunnitelman valmistuttua oma suunnittelijasi on sinuun yhteydessä. Tällöin varmistamme, että olet varmasti tyytyväinen lopputulokseen. Mikäli valaistussuunnitelmassa on tarvetta tehdä muutoksia, niin ne tehdään viipymättä - toiveesi ja ideasi huomioonottaen.

Tarjouksen tekeminen

Kun olet täysin tyytyväinen suunnitelmaan, valaistussuunnitelma katsotaan valmistuneeksi. Tässä vaiheessa, kun valaisinten lopullinen määrä on selvillä ja valaisinlistat sekä valaisinpistekuvat ovat valmiit, jälleenmyyjäsi tekee sinulle tarjouksen suunnitelman mukaisista valaisimista sekä niiden asentamiseen kuluvan työn hinnasta. Winledin valtuuttama jälleenmyyjä on vakuus siitä, että projektin lopputulos on onnistunut.

Kauppa valaisimista

Tarjouksen vastaanotettuasi voit sopia kaikki käytännön asiat, kuten esimerkiksi toimitusajankohdan, oman jälleenmyyjäsi kanssa. Mikäli sinulla kuitenkin kysyttävää tulee, suunnitelman toteuttanut Winledin valaistussuunnittelija on yhä käytettävissäsi kaupan lukkoonlyömisen jälkeenkin.

Salamavalo

Nopean tilaajan etu – salamavalopalvelu

Tilaa valaisimet 14vrk sisällä suunnitelman vastaanottamisesta niin saat:

  • Ilmaisen muuttokuvauksen
  • Potrettikuvan
  • Asunnostanne kirjoitetun blogiartikkelin

Muuttokuvaus

Olitte sitten remontoineet vanhaa tai rakentaneet kokonaan uutta, on uusi tilanne ehdottomasti muistamisen arvoinen. Ammattivalokuvaajamme tulee ikuistamaan sen puolestanne.

Potrettikuva

Kotihan ei olisi mitään ilman siellä asuvia ihmisiä, ja siksi kuvaajamme ottaakin teille veloituksetta myös kauniin potretin, jonka saatte muiden materiaalien ohella vapaasti käyttöönne.

Blogiartikkeli

Ammattitaitoinen sisällöntuottajamme kirjoittaa kotinne muutoksesta myös blogiartikkelin, jonka voitte jakaa omissa sosiaalisen median kanavissanne.

Miten pääsen alkuun?

Etsi lähin jälleenmyyjäsi