Lataa heti Lights -sovellus

Markkinoiden laadukkaimmat valaisinmallit Revit ohjelmistoon

Lataa Lights

Tietoa palveluistamme suunnittelijoille

Lights-lisäosa Revit ohjelmistoon

Winled tarjoaa kaikille suunnittelijoille ilmaista Revit lisäosaa, josta löydät kaikki mallinnetut valaisimemme. Lisäosamme valaisimet vastaavat todellisia valaisimia, eli mallinnuksesi näkymä tulee vastaamaan erinomaisesti toteutunutta lopputulosta.

Olemme Winledillä rakentaneet esimerkiksi kaikkien suunnattavien valaisimien tietomallinnokset siten, että ohjelmistossa pystytään suuntaamaan valaisimia realistiseen tapaan. Näin saadaan kuvista merkittävästi näyttävämpiä ja myyvempiä. Tätä ominaisuutta et helposti muualta löydä.

Revit-tietomalli sisältää luonnollisesti valaisimen 3D-mallin ja Suomessa mitatut valonjakotiedostot. Näet tietomallista myös kaiken sen teknisen datan, jota valaisimista tulee ja on mahdollista ilmoittaa, kuten muun muassa valaisinten ottotehot, linkit teknisiin tietoihin ja valaisimen värit.

Tietomallinnus tarjoaa lukuisia hyötyjä

Me Winledillä haluamme tarjota arkkitehdeille ja suunnittelijoille mahdollisuuksia entistä parempiin ratkaisuihin nyt ja tulevaisuudessa. Siksi olemme suunnanneet vahvasti resursseja tietomallinnukseen. Tietomallintaminen mahdollistaa tarkemman ja paremman suunnittelun aina törmäystarkastelusta tarkkaan analyysiin esimerkiksi valaistuksen kohdalla.

Ohjelmistoja on useita, mutta Revit on suunnittelijoiden suosiossa. Parhaimmillaan loppukäyttäjä saa itselleen täydellisen mallin rakennuksestaan, ja meidän valaisimemme ovat osa tätä tietomallia. Tällöin rakennuksen hallinnointi, huoltaminen, hahmottaminen ja kaikki toiminta helpottuu. Esimerkiksi rakennuksen isännöijän on helppo tarkistaa kohteensa valaisimet, sillä tietomallissa kaikki valaisimen informaatio tulee valaisimen mukana.

Tiedostot