Energiansäästölaskuri – säästä rahaa led-valaisimilla

Kokeile laskuria
Säästöä

Näin hyödyt energiansäästöstä

Energiansäästölaskuri antaa konkreettisen kuvan siitä, miten paljon voit säästää energiaa kotona, toimistolla tai vaikkapa tuotantotiloissa. Energiansäästö kannattaa tietenkin aina, sillä rahaa ei kannata heittää hukkaan sähkölaskuihin, jotka LED-valaisimilla voisivat olla merkittävästi pienemmät.

Luonnollisesti myös kotitalouden tai yrityksen aiheuttama ympäristön kuormitus ja hiilijalanjälki pienenevät, mitä kestävemmät ja ympäristöystävällisemmät valaisimet valitaan. LED-valaisimiin vaihtaminen onkin ekoteko, josta myös kukkaro tulee tyytyväisemmäksi.

Tunnemme Suomen olosuhteet

Voimme suositella energiansäästöä tavoitteleville asiakkaille Winledin valaisimia etenkin siksi, että testaamme tuotteemme erityisen tarkkaan varmistaaksemme sen laadun, kestävyyden sekä energiatehokkuuden myös Suomen kaltaisissa vaativissa olosuhteissa. Winledin valaisimia onkin ollut jo vuosia käytössä mm. Levin laskettelurinteessä, jossa tykkylumi ja muut arktiset olosuhteet vaativat valaisimilta huippuominaisuuksia.

Kaiken kaikkiaan ympäristön ja kestävän kehityksen huomioiminen on meille winlediläisille keskeinen arvo, josta pidetään aina kiinni. Winledin valaisimet ovatkin vihreä valinta, johon myös taloudestaan tarkka kuluttaja tai yritysasiakas voi olla tyytyväinen.

Led-valaistus on vihreä valinta

On toki jo laajalti tiedossa, että LED-valaisimet ovat ympäristöystävällinen ja kestävä ratkaisu kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin. LED-valaisimet ovat kuitenkin kehittyneet viime vuosina reipasta tahtia, ja siksi niiden kestävyys ja pitkällä tähtäimellä syntyvä merkittävä säästö tulevat yhä usein yllätyksenä. Ei ole pikkuasioista, vaan merkittävistä luvuista.

Valaistus on etenkin Suomen kaltaisissa pitkän ja pimeän talven maissa tärkeässä roolissa. Energiaa säästyy merkittäviä määriä ja sitä enemmän mitä pikemmin siirrytään laadukkaisiin LED-valaisimiin niin omakotitalon, mökin, kerrostalon kuin esimerkiksi toimisto- ja tuotantotilojenkin valaisussa.

Esimerkiksi elohopealamput kannattaa ehdottomasti vaihtaa LED-valaisimiin ulko- ja katuvalaistuksessa. Näin energiaa säästyy runsaasti ja päästään siirtymään ekologiseen, kestävän kehityksen tavoitteiden mukaiseen kulutukseen.

Katso upeita referenssikohteitamme