Ryhdy Winled -jälleenmyyjäksi

Ota yhteyttä lähimpään aluepäällikköösi

Winledin toiminta perustuu ainutlaatuiseen ja asiantuntevaan jälleenmyyjäverkostoon, johon kuuluu sähköasentajia, urakoitsijoita ja sähköalan yrityksiä eri puolelta Suomea. Olemme luotettu yhteistyökumppani, jolle jokainen jälleenmyyjä on tärkeä.

Laajasta ja laadukkaastavalikoimastamme led-valaisimia löytyvät ratkaisut kaikkiin asiakkaidesi kohteisiin omakotitaloista ja kesämökeistä aina toimistojen, teollisuuden ja ulkotilojen valaisuun. Winledin valaisimet ovat testattuja ja turvallisia, ja ne kestävät Suomen arktisia olosuhteita.

Meiltä löytyy myös esimerkiksi maatalouden ja teollisuuden vaativiin olosuhteisiin soveltuvia valaisinratkaisuja.

Winledin jälleenmyyjäksi ryhtymällä saat monia etuja:

Laatulupaus, joka pitää

Tuotteemme läpikäyvät useita eri mittauksia ja testejä, ja niille on myönnetty useita eri laatusertifikaatteja. Tarkan testauksen ansiosta tiedämmekin siis aina myyvämme sitä mitä lupaamme. Valaisinvalikoimaamme kuuluu vaihtoehtoja niin koti- kuin ääriolosuhteisiinkin, ja valaisimiamme löytyykin niin biohajottamoilta kuin esimerkiksi Levin rinteiltäkin.

Tutustu tuotevalikoimaamme

Tavaran ja palvelun laatu, sekä toiminnan luotettavuus toivat meidät Winledille.

Tuotteet on helppo myydä niiden laadun ja toimitusvarmuuden vuoksi.

Sinua palveleva aluepäällikkö

Winledin aluepäälliköt ovat muutakin kuin myyjiä tai asiakaspalvelijoita. Aluepäällikkösi on vastuussa siitä, että olet aina ajan tasalla tuotevalikoimastamme. Aluepäällikkosi myös pitää huolen, että saat kattavasti uusinta tietoa siitä, millaisia tuotteita myyt. Saat kuulla jokaisen tuotteen tekniset ominaisuudet, parhaat käyttökohteet, vahvuudet ja heikkoudet.

Sinua ei tiedoteta pelkästään tuotteistamme: Aluepäällikkösi pitää sinut ajan tasalla myös kaikista muista palveluistamme, joihin olet jälleenmyyjänämme oikeutettu. Tiedät siis aina, miten saat parhaan hyödyn irti kumppanuudestasi Winledin kanssa.

Asiakaspalvelumme on hyvin henkilökohtainen. Olemme aina tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse ja käymme usein asioita läpi myös rauhassa kahvilla, kasvokkain.

Aluepäällikkö

Tommi Rissanen Pohjois-Suomi  040 418 5664 tommi.rissanenwinled.fi

Aluepäällikkö

Toni Puuska Itä-Suomi ja Uusimaa  044 715 0088 toni.puuskawinled.fi

Aluepäällikkö

Tuukka Hietamäki Keski-Suomi  040 161 7568 tuukka.hietamakiwinled.fi

Aluepäällikkö

Sami Salonsaari Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  044 033 3927 sami.salonsaariwinled.fi

Aluepäällikkö

Teppo Tieranta Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  045 279 2886 teppo.tierantawinled.fi

Loistavat lisäpalvelut

Winledin jälleenmyyjänä saat mahdollisuuden ulkoistaa valaistussuunnitelmien teon Winledin valaistusammattilaisille. Meiltä saat kaikkiin kohteisiisi laadukkaat 3D-valaistussuunnitelmat sekä pistekuvat, joita voit käyttää viitteenä sähkösuunnitelmasi laatimisessa. Meillä on vuosien kokemus valaistussuunnittelusta. Voit siis luottaa siihen, että asijantuntijoiltamme löytyy erinomaista silmää sekä kiinteistöjen että ulkovalaistuksen toteuttamiselle ja osaamme toteuttaa kaikkein vaativimmatkin kohteet standardien mukaisesti.

Lisäksi osallistumme yrityksesi markkinointiin. Ohjaamme messuilla, nettisivuillamme ja muualla tavoittamaamme asiakasvirtaa asioimaan sinun yrityksesi kanssa muun muassa kätevän paikkakuntahakumme avulla.

Tarjoamme sinulle myös helpot ja kätevät työkalut valaistussuunnittelun tilaukseen ja projektinhallintaan.

Keskustele jälleenmyyjäksi ryhtymisestä lähimmän Winledin aluepäällikkösi kanssa, niin saat kuulla vielä lisää ainutlaatuisista erikoiseduistamme.

Lisätyökalut suunnittelijoille sekä arkkitehdeille

Tarjoamme työsi avuksi muun muassa DIALux- ja REVIT-kirjaston, kuormitustaulukon ja tuotekortit, jotka löydät Suunnittelijoille-sivulta.

Palvelut suunnittelijoille & arkkitehdeille