Led-valot & liitäntälaitteet

Valaisimet

Laaja ja tarkkaan mietitty valaisinvalikoima tarjoaa jokaiseen tilaan juuri oikeanlaisen valaistusratkaisun - valaisinmallistostamme löytyy koteihin, ulos, toimitiloihin sekä teollisuuteen.

Lataa

Valaisimet

Teollisuusvalaistus

Titan G2

Yhdessä huippuluokan LED-tekniikan ja suorituskykyisten ominaisuuksien kanssa, Titan-sarja on monipuolinen valaistusratkaisu. Valaisin minimoi varjot, häikäisyn sekä heijastumat, joita perinteisemmät valonlähteet aiheuttavat.

Näytä tuotteet

Titan G2

Alasvalot & Runkovalaisimet

ASENNUSHELPPO

Mitä nopeampaa ja helpompaa suunnittelu sekä asentaminen on, sitä enemmän säästyy rahaa ja aikaa - tietenkään ilman, että laadusta tarvitsee tinkiä.

Lue lisää

Asennushelppo

Kategoria

Asennustapa

Värilämpötila

Close

LED-VALOT - LAADUKKAAT JA PITKÄIKÄISET VALAISIMET KOHTEISIIN

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa. Pyrimme aina tuomaan asiakkaiden arkeen lisäarvoa kokonaisvaltaisilla valaistusratkaisuilla. Laadultaan ja kestävyydeltään LED-valaistustuotteemme ovat markkinoiden kärkeä ja suuri osa Winled-tuotteista ovat yhteensopivia myös markkinoilla olevien taloautomaatio- sekä älyjärjestelmien kanssa.

LED-VALOT TILAAN KUIN TILAAN

Meidän LED-valoistamme löydätte valaisimet kaikkiin käyttötarpeisiin. Laajasta valikoimasta löytyy valaistusratkaisut niin toimiston, liiketilan, teollisuuden kuin kodinkin valaistustarpeisiin. LED-valoja löytyy runsaasti myös IP-luokiteltuina, jolloin niitä voidaan asentaa myös ulkotiloihin ja kovempiinkin olosuhteisiin.

LED-valaisimista löytyy runsaasti eri asennustapoja, joten valikoimastamme löydätte kaiken tarvittavan aina seinävalaisimista valonheittimiin. Lisäksi valikoimastamme löytyy kattavasti erilaisia LED-nauhoja, joiden käyttökohteilla vain mielikuvitus on rajana. LED-nauhoille löytyy myös monenlaista alumiiniprofiileja sekä valolistaa, joiden avulla saadaan luotua epäsuorat valaistukset näyttävän näköisiksi.

Winledin LED-valot on saatavilla eri virtalähteillä varustettuna, jolloin niitä voidaan helposti ohjata esimerkiksi 1-10V tai DALI-järjestelmällä. LED-valomme ovat myös yhteensopivia yleisimpien kotiautomaatiojärjestelmien kanssa, kuten KNX tai ABB:n Free@Home - ne saadaan siis sujuvasti liitettyä osaksi älykotia, jolloin valaisimista ja tekniikasta saadaan kaikki hyödyt irti.

TESTATUT LED-VALOT - PARASTA LAATUA ASIAKKAILLE

Onnistuneen lopputuloksen resepti on se, että prosessien kaikki vaiheet ovat alusta loppuun tappiinsa asti hiottuja. Tällä tavalla pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista laatua kotiin ja muihin kohteisiin.

Olemme varmistaneet tuotteidemme erinomaisuuden sillä, että tuotetiimimme on ajan hermoilla käytettävien komponenttien laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä seikoista. Tuotteemme ovat testattu Suomessa kolmannen osapuolen toimesta. Sen lisäksi suoritamme tuotekehitystämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta voimme varmistaa, että LED-valomme täyttävät kaikki tarpeet.

VALAISIMET JA LIITÄNTÄLAITTEET HELPOSTI YMPÄRI SUOMEN

LED-valomme ovat helposti saatavilla mistä päin Suomea tahansa, sillä yli 750 jälleenmyyjäverkostomme palvelee teitä nopeasti ja luotettavasti. Jälleenmyyjiemme kautta hoituvat valaisintilauksen lisäksi myös kattavasti tuotteiden asennukset sekä muut sähkötyöt. Tuotteemme ovat myös saatavilla Suomen suurimmista sähkötukuista, joita ovat Onninen, SLO, Ahlsell ja Rexel.