LED-valaisin kuvasto 2019

Winled valaisee kiinteistöjä omakotitaloista ostoskeskuksiin ja löydät kuvastostamme valopaneelit, LED-nauhat, teollisuusvalaisimet ja monet muut valaisimemme kattavine teknisine tietoineen.

Laadukkaat LED-valaisimet

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että saavat aina parasta mahdollista laatua kohteisiinsa. Pyrimme aina tuomaan asiakkaiden arkeen lisäarvoa kokonaisvaltaisilla valaistusratkaisuilla. Laadultaan ja kestävyydeltään LED-valaistustuotteemme ovat markkinoiden kärkeä ja suuri osa Winled-tuotteista ovat yhteensopivia myös markkinoilla olevien taloautomaatio- sekä älyjärjestelmien kanssa.

LED-tuotteemme ovat helposti saatavilla mistä päin Suomea tahansa, sillä yli 700 jälleenmyyjäverkostomme palvelee teitä nopeasti ja luotettavasti. Jälleenmyyjiemme kautta hoituvat valaisintilauksen lisäksi myös kattavasti tuotteidenasennukset sekä muut sähkötyöt. Tuotteemme ovat myös saatavilla Suomen suurimmista sähkötukuista,joita ovat Onninen, SLO ja Rexel.

Onnistuneen lopputuloksen resepti on se, että prosessien kaikki vaiheet ovat alusta loppuun tappiinsa asti hiottuja.Tällä tavalla pystymme varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista laatua kotiin ja muihin kohteisiin. Olemme varmistaneet tuotteidemme erinomaisuuden sillä, että tuotetiimimme on ajan hermoilla käytettävien komponenttien laatuun ja ominaisuuksiin liittyvistä seikoista. Tuotteemme ovat testattu Suomessa kolmannen osapuolen toimesta ja suoritamme tuotekehitystämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta voimme varmistaa, että LED-valomme täyttävät kaikki tarpeet.