LED-valaistus leasing


LED-valaistus leasing


Uudet valaisimet heti - maksu osissa

1)

Mikä leasing?

Leasing on rahoitusinstrumentti joka mahdollistaa valaisinten hankkimisen ilman raskasta alkuinvestointia. Käytännössä valaisimista tehdään vuokrasopimus, jossa ennalta sovitun määräajan jälkeen valaisimet on mahdollista lunastaa itselle. Valaisimet käyvät leasingin vakuutena, joten omaa pääomaa ei tarvitse sitoa valaisimiin lainkaan. Leasingin eduksi voidaan myöskin katsoa se, että vuokrat ovat täysin vähennyskelpoisia, myös ALV:n osuudeltaan. Leasing ei myöskään rasita yrityksen tasetta.

2)

Kenelle leasing sopii?

Leasing sopii yrityksille, jotka ovat hoitaneet talouttaan moitteetta. Tyypillisesti leasing palvelua käytetään silloin, kun yritys on joko remontoimassa omia toimitilojaan tai rakentamassa uusia. Kun valaisinten päivittäminen on ajankohtaista, leasing tekee siitä helppoa ja kassalle ystävällistä. Leasingia ei myönnetä yksityisille henkilöille.

3)

Todellinen esimerkki

Seuraavassa kuvassa on esimerkki toteuttamastamme kohteesta, jossa hyödynnettiin leasingia uuden valaistuksen hankinnassa. Kun vanhat valaisimet vaihdettiin sähköä säästäviin led valoihin niin sähkölasku putosi kuukausittain huimasti. Hyödyt asiakkaalle olivat kerrassaan ällistyttävät. Asiakas alkoi säästämään valaisinten asennuksen jälkeen yli 300 euroa kuukaudessa ja valaisimet maksoivat itsensä takaisin alle kahdessa vuodessa.

4)

Miksi leasing?

Hyvin usein yrityksissä on se tilanne, että vanha valaistus on jo parhaat päivänsä nähnyt energiasyöppö. Usein tiedostetaan, että päivittämällä vanha valaistus led valaisimiin syntyisi kuukausittain reilusti sähkönsäästöä, mutta kassa ei juuri sillä hetkellä mahdollista alkuinvestointia. Tähän auttaa leasing. Valaisimista ja niiden vaihdosta aiheutunut kustannus muuttuukin kuukausiveloitteiseksi vuokraksi, joka on usein summana jopa pienempi, kuin sähkölaskussa säästyvä euromäärä. Näin leasingin avulla yritys alkaa usein säästämään euroja jo päivästä numero yksi, kun uudet valaisimet on asennettu paikalleen.
led leasing esimerkki vertailu
Eemeli Peltonen

Eemeli Peltonen

Myyntipäällikkö


+358 44 715 0088

eemeli@winled.fi

Timo Tuominen

Timo Tuominen

Myynti — Etelä-Suomi


+358 50 320 2329

timo.tuominen@winled.fi

Teijo Mäki

Teijo Mäki

Myynti — Länsi-Suomi


+358 44 715 0261

teijo.maki@winled.fi