Valaistus Winled-leasingilla

Lue miksi

Miksi Winled-leasing

Käytännössä leasing on rahoitusinstrumentti mikä on asiakkaan kannalta loistava monestakin syystä. Tässä alla muutamia mainitaksemme:

  • Winled -leasingin käytössä valaisimet toimivat aina vakuutena, joten muita vakuuksia ei tarvita.
  • Koska kyseessä on pitkäaikainen vuokrasopimus, niin omaa pääomaa ei tarvitse sitoa valaisimiin ollenkaan.
  • Vuokrat on myöskin täysin vähennyskelpoisia, myös ALV:n osuudeltaan.
  • Leasing ei rasita yrityksen tasetta lainkaan

Sijoitetun pääoman tuotto jopa 20 % vuodessa

Valaistuksen uusiminen energiapihiin led-valaistukseen on tällä hetkellä yksi parhaista sijoitusmuodoista. Se tarjoaa sijoitetulle pääomalle turvallisesti sellaisen tuoton mitä eivät usein saa edes riskisijoittajat. Tällaisen tuoton mahdollistaa ledejen hurja hyötysuhde. 

Sähköasennus osaksi leasing-sopimusta

Myös asennuksen osuus on mahdollista sopia osaksi Leasingiä. Tällöin myös valaisinten vaihdosta syntyvä kustannus muuttuu kuukausittain maksettavaksi leasingiksi, eikä edes valaisinten vaihtoa tarvitse maksaa kertainvestointina. 

Tutustu laajaan sähköasentajaverkostoomme

Millaisiin kohteisiin leasing soveltuu?

Tarjoamme leasing-palvelua lähes kaiken kokoisille yritysasiakkaille. Leasingiä voidaan hakea pienimmillään jopa 5000€ ylittäviin valaisinhankintoihin, eikä varsinaista ylärajaa ole. Leasingin myöntämiseen vaaditaan kuitenkin, että yritys on hoitanut omaa talouttaan huolellisesti sekä sitä, että valaisinasennuksen hoitaa joku valtuutettuna Winled-jälleenmyyjäliikkeenä toimivista sähköurakointiliikkeistä. Lähimmän sähköurakoitsijan voitte helposti katsoa koko Suomen kattavasta jälleenyyjäverkostostamme täällä.

Katso upeita referenssikohteitamme

Valaisimet maksavat itsensä säästämällä sähköä

Winledin leasingsopimus onkin erinomainen partneri valaistusta uusittaessa. Hyvin tyypilliseti sähköä säästyy niin paljon, että investointi valaisimiin maksaa itsensä takaisin noin viidessä vuodessa. Mikäli leasingsopimus tehdään viidelle vuodelle, niin kokonaiskustannukset eivät usein viiden vuoden aikana kasva lainkaan. Sähköä siis säästyy saman verran, kuin leasing kuukausittain maksaa. Kun leasing sopimus päättyy, voi valaisimet sitten lunastaa omaksi 1% jäännösarvolla. Se mitä tämä käytännössä parhaimmillaan tarkoittaa on, että mikään muu leasingin aikana muutu, kuin valaistus ja sekin merkittävästi parempaan suuntaan. Leasingin päätyttyä puolestaan jäljelle jää enää parempi valaistus ja pienemmät sähkölaskut.

Testaa säästölaskuriamme

Aluepäällikkö

Tommi Rissanen Pohjois-Suomi  040 418 5664 tommi.rissanenwinled.fi

Aluepäällikkö

Toni Puuska Itä-Suomi ja Uusimaa  044 715 0088 toni.puuskawinled.fi

Aluepäällikkö

Tuukka Hietamäki Keski-Suomi  040 161 7568 tuukka.hietamakiwinled.fi

Aluepäällikkö

Sami Salonsaari Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  044 033 3927 sami.salonsaariwinled.fi

Aluepäällikkö

Teppo Tieranta Länsi-Suomi ja Pohjanmaa  045 279 2886 teppo.tierantawinled.fi