JUHANNUS KORFUN LÄMMÖSSÄ
Toni Töyräs

JUHANNUS KORFUN LÄMMÖSSÄ

Talven pimeyden aikana mieli halajaa tietenkin lämpimään. Viime ulkomaanmatkasta alkoikin olla jo aikaa, joten päätimme alkaa helmikuussa hieman tutkailemaan halpaa matka. Mielessä oli tietenkin Thaimaan lämpö, mutta ajattelimme katsoa hieman halvempaa ja lähempänä olevaa kohdetta.

Kuin tilauksesta, Lentodiilit.comiin oli ilmestynyt ilmoitus halvoista lähdöistä Kreikan Korfulle. Tämän jälkeen hieman researchia kohteesta ja ei muuta kuin liput ostoon. Halvalla kyllä lennettiin meno-paluuna Helsingistä, n. 120€/hlö viikon reissusta. Hotelleistakin maksoimme vain 350e/viikko, joten yllättävän hyvällä pienellä budjetilla pystyimme selviämään.

Koitimme säästää kotimaan matkustuksessa sen verran, että menimme Rovaniemeltä Helsinkiin Onnibussilla, koska menolennot olivat todella tyyriit. Takaisin pääsimme kuitenkin lentämällä. Kalleintahan tuntuu aina matkustamisessa olevan tämä Rovaniemeltä Helsinkiin pääseminen nopeasti ja sellaiseen hintaan, että se ei kirpaisisi kovin hirveästi.

Olimme vuokranneet pienen Nissan Micran, joka odotti meitä lentokentällä. Vähän reilu 200e/vk 4:ltä hengeltä ei ollut kovin paha. Ainoa vain oli se, että melkoista Tetristä oli saada kaikki laukut kyytiin. Korfun hyvä puoli on se, että välimatkat eivät todellakaan ole mitkään pitkät - tiet olivat vain kapeat ja ihmiset tykkäsivät todella paljon ajaa keskellä tietä. Melko pelottavaahan se välillä oli ajaa mutkikkaita teitä vuoristossa, mutta hengissä selvittiin ja nopeaa siihen tottuikin.

Exploring Greece🙌

Henkilön Sanni Vierelä (@sannivierela) jakama julkaisu

Korfu oli kauniin vehreä - paljon vuoria ja turkoosia vettä. Oli mukavaa ajella ympäriinsä etsien samalla hienoja kuvauspaikkoja & loistavia rantoja. Ihmisiä ei ollut hirveästi ja hinnat olivat mukiinmenevät.

Ja ruoka - ohärre se oli hyvää. Loman jälkeen meilläkin on tehty paljon kreikkalaista ruokaa.

Exploring ✌️ Have a nice midsummer!

Henkilön Toni Töyräs (@tonitoyras) jakama julkaisu


Escaping from the cold. Have a nice Midsummer!

Henkilön Sanni Vierelä (@sannivierela) jakama julkaisu


Cape Drastis in Northern Corfu.

Henkilön Sanni Vierelä (@sannivierela) jakama julkaisuSuosittelen kyllä lämpimästi Korfua. Meidän matkamme osui tällä kertaa juhannukselle, joten voikin sanoa, että kerrankin oli ainakin lämmin juhannus ilman sadetta! Nyt on jälleen yksi uusi kohde käytynä ja voikin alkaa suunnittelemaan seuraavaa. Mietinnässä tällä hetkellä on syksyksi isommalla porukalla reissu Puolan Gdanskiin. Tällä hetkellä viikon menopaluulennon saisi halvimmillaan 20€ Turusta - yllättäen kalleimmaksi tässäkin tulisi päästä Rovaniemeltä Turkuun ja takaisin.

Toni Töyräs

Toni Töyräs

Lapissa asuva sisällöntuottaja. Digiporoksi ristitty. Kylmästä kärsimisen lisäksi harrastelen valokuvausta ja videokuvausta. Seurailen myös futista ja eSportsia.

Liittyvät kirjoitukset
Kommentit tarjoaa Disqus