DRONEKUVAUS
Toni Töyräs

DRONEKUVAUS

Joulukuussa 2015 päädyimme ostamaan DJI Phantom 3 Advancedin, joka on ollut hieman liian pienellä käytöllä siihen nähden kuinka hauskaa ja siistiä lentäminen on. Tänä kesänä olen kuitenkin ottanut tavoitteeksi, että tulisin lentämään enemmän.

DJI Phantom 3 Advancedilla voi kuvata 2,7K-videota ja still-kuvia 12 megapixelin tarkkuudella. 3-akselisen gimbalin ansiosta kuvaaminen on vakaata ja kuvanlaatu siedettävää.

Kuvatessa mukana kannattaa olla älypuhelin/tabletti, josta voidaan reaaliaikaisesti seurata miltä ylhäällä näyttää. Mukaan kannattaa myös ottaa vara-akkuja, varapropellit & harmaasuodatin - varsinkin, jos kuvataaan kovassa auringonpaisteessa.


Kun hankimme kopterin, menimme aivan ensiksi avoimelle alueelle missä ei ole puita, rakennuksia tai muita ihmisiä lähistöllä. Siellä oli hyvä opetella lentämään ilman pelkoa, että kopteri osuisi mihinkään. Nykyään en luota vieläkään omiin kopterin ohjaustaitoihin niin paljon, että uskaltaisin lentää ahtaammissa paikoissa tai missä on paljon ihmisiä. Siksi kesällä koitankin lentää paljon enemmän, jotta taidot ja touchi kehittyisivät.


Aerial trees! 🌲

Henkilön Toni Töyräs (@tonitoyras) jakama julkaisu

Toni Töyräs

Toni Töyräs

Lapissa asuva sisällöntuottaja. Digiporoksi ristitty. Kylmästä kärsimisen lisäksi harrastelen valokuvausta ja videokuvausta. Seurailen myös futista ja eSportsia.

Liittyvät kirjoitukset
Kommentit tarjoaa Disqus