Winledin parkkipaikan valaistus LED pylväsvalaisimilla


LED-valaisimet soveltuvat erittäin hyvin valaisemaan laajojakin piha-alueita, parkkipaikkoja sekä vaikka sisäänkäyntejä. Tähän tarkoitukseen käyvät erityisesti pylväsvalaisimet, joilla saadaan laajempikin alue valaistua tasaisesti ja tientenkin energiatehokkaasti.

Kaskimäenkadulla Tampeerella sijaitsevassa Winledin toimistolla päivitettiin ulkovalaistus uuteen uskoon LED-valaisimilla. Valaisimiksi parkkipaikan aluevalaistuksessa päädyttiin käyttämään Cajon 40W -pylväsvalaisimiin.

Parkkipaikkavalaistus

Cajon -pylväsvalaisin karkoittaa pimeyden

Oli sitten kyse pelikentän tai pihatien laita valaistavana, niin tehokkaat Cajon -valaisimet toimivat tehokkaana valopilkkuna pimeyden keskellä. Nämä pihavalaisimien kruunamattomat kuninkaat ovat erittäin monikäyttöisiä sekä helposti asennettavia.

Tyylikäs Cajon valaisee tasaisesti ja laajasti

Cajon 40W on pitkäikäinen, 50 000h käyttöikä, ja se omaa korkean IP66-luokituksen, jonka myötä se kestää hyvin erilaisia kelejä sekä pakkasta. LED-valaisimien ominaisuutena voidaan pitää myös se, että ne syttyvät heti.

Pylväsvalaisimista Winlediltä löytyy myös muita valaisinratkaisuita kuten Maza sekä Pilke -valaisimet.

Lacuna Plaza on tyylikäs silaus pihavalaistukseen

Lacuna Plaza - tyyliä pihatielle tai kulkureiteille

Tyylikkäillä Lacuna Plaza -pollarivalaisimilla varmistetaan riittävä valomäärä kulkureiteille, portaille tai sisäänkäynneille. Plaza 12W asennetaan maahan pinta-asennuksena ja siinä on sisäinen virtalähde.

Valaisimien 4000K ja näyttävä ulkoasu takaavat kauniin ja modernin valaistuksen. Lacuna-pollarivalaisinsarjasta on saatavilla myös kaksi muutakin valaisinta: Solo 9W ja Duo 10W.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 14.12.2018

Lue myös