Vuoden 2022 Winled uutuudet


Kevät tekee tuloaan ja auringonpaisteen lisäksi myös upouusi kuvastomme on saapuneet kirkastamaan päiviäsi!

Olemme jälleen kuunnelleet ammattilaisten toiveita, miten meidän kannattaisi parantaa valaisinmallistoamme ja tuotetiimimme onkin tehnyt töitä sen eteen, jotta alan ammattilaiset löytäisivät valikoimastamme projekteihin käyttöön sopivat valaistusratkaisut.

Winled valaisinkuvasto 2022

Olemassa olevia tuotteita päivitetyillä ominaisuuksilla

Viime vuonna useat mallistomme tuotteet päivittyivät CRI90:ksi ja tälle vuodelle jatkamma tätä kehityssuuntaa, samalla tuoden valikoimaamme uusia tuotteita. Haluamme, että mallistoomme valaisimet soveltuisivat entistäkin paremmin olemassa oleviin ja suunniteltaviin kohteisiin.

Valonauhat nyt CRI90-ominaisuudella

Kaikki valonauhamme ovat nyt saatavilla CRI90-ominaisuudella.

Päivityksen lisäksi RGBW- ja säädettävä valonauha tulevat nykyään erikseen tilattavilla ohjauslaitteilla, jolla on helpompi luoda ja ohjata ryhmiä. Jos kohteeseesi tulee muuta älykästä ohjausta, niin tällöin ei tarvitse turhaan maksa ohjauslaitteista.

Kanna & Lilja ovat ammattilaisen valinta

Winledin Asennushelppo Kanna ja Lilja -alasvalosarjat uudistuivat, jonka myötä ne ovat saatavilla nyt entistä paremmilla ominaisuuksilla. Uudistuksen myötä valaisimet ovat nyt CRI90 ja MacAdam SDCM 3 -arvoilla, jolloin ne soveltuvat entistä paremmin julkisiin tiloihin ja toimitiloihin, koteja unohtamatta.

Päivityksessä myös isommat Kanna sekä Lilja 18W ovat nyt saatavilla Asennushelppona eli kaikki paketissa olevat komponentit ovat valmiiksi kytkettyinä ja asentamiseen ei tarvita kuorinnan jälkeen ainuttakaan työkalua.

Myös Kannan ja Liljan pinta-asennettavat 12W CRI90 -mallit saapuivat mallistoomme. Ne ovat hyvä ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole mahdollista upottaa valaisimia. Mukana toimitettavan kiinnitysraudan avulla valaisin voidaan asentaa kohteen kattopintaan.

Lumina 12W:nn pohjalevy uudistui

  • Uuden Asennushelppo-uudistuksen myötä Lumina 12W-valaisimen pohjalevyyn tehtiin muutoksia, joka mahdollistaa entistä helpomman ja nopeamman asentamisen.

Uudistetussa takalevyssä on kaksi läpivientiä johdoille, joten valaisin on jatkossa ketjutettavissa.

Valaisimessa on nyt myös vanhojen kiinnitysreikien lisäksi uudet kiinnitysreiät, joilla valaisin on mahdollista asentaa suoraan jakorasiaan.

Aadan Mikroprismat paremmilla ominaisuuksilla

Uudistimme Aadan mikroprisma-sarjasta Aada 60x60 ja 30x120 mikroprismat päivittyivät malleihin, joissa on CRI90 & MCDM < 3 ominaisuudet.

Samalla myös 30x60 ja 30x120 pinta-asennuskehyksistä tuli uudet mallit, jotka mahdollistavat asennuksen MEK-kiskoon erillisillä kiinnikkeillä.

Winled uutuudet 2022

Valaisinvalikoimamme kasvaa!

Tänä keväänä valaisinmallistomme kasvaa kolmella uudella tuotteella - Aamoksella, Leonalla ja Eevillä.

Julkisiin tiloihin sopiva katseenvangitsija Aamos CRI90 - valaisin voidaan asentaa pinta- tai riippuvalaisimena. Valon värin valinta riippuu valitusta mallista (DIP/Tunable White DALI). Tämä yhdistettynä 5 vuoden takuuseen, tekee siitä sen valaisimen mitä tila kaipaa.

Leona 15W IP65 pinta-asennettavat valaisimet soveltuvat moniin asennuskohteisiin niin sisä- kuin ulkokohteissa ja valaisinta voidaan käyttää myös vaikka talon numerovalona. Eaves- sekä Eyelid-malleilla tilaan tai alueelle saadaan halutunlainen valaistusratkaisu.

Eevi 10W on minimalistinen ja moderni ulkoseinävalaisin, joka valaisee ylös- ja alaspäin, luoden seinään kauniin valokuvion. IP65-luokitellussa valaisimessa on kestävä alumiinikehys ja se on pitkäikäinen. Soveltuu loistavasti valaisemaan esimerkiksi kodin julkisivuja.

Jos sinulla herää kysymyksiä tai voisimme olla avuksesi niin pienemmissä kuin suuremmissakin valaistukseen liittyvissä tarpeissa, niin mielellämme autamme ja kerromme lisää!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 28.01.2022

Lue myös