Vannetukun keskusvaraston hallivalaistus suunnattavilla ledeillä


Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin renkaiden ja vanteiden nettikauppa, jonka keskusvarasto sijaitsee Kouvolassa.

Yrityksen keskusvarastolla laajennettiin, jonka myötä uusiin halleihin mietittiin valaistusratkaisua - ja mikä olisikaan parempi ratkaisu kuin tehokkaat ja energiaa säästävät LED-valaisimet.

Uusien LED-valaisimien asennuksen halliin toteutti Kymen Sähköurakointi.

Vannetukun tehokkaat LED-heittimet

Valaistussuunnittelu varmistaa käyttötarkoitukseen sopivat ratkaisut

Vannetukun halleista toteutettiin valaistussuunnitelma ja valaistustekniset laskelmat, jolla varmistettiin että varastointitiloihin saadaan standardit täyttävät ja toimivat valaistusratkaisut.

Hallit ovat kahdeksan metriä korkeita, jonka vuoksi tiloihin tarvittiin tehokas valonlähde. Valaistuksen suunnittelun pääideana oli, että valoa riittäisi sekä käytävän reunoilla oleviin rengaskasoihin että myös keskellä menevälle kulkuväylälle.

Suuntauksella saadaan valo haluttuun paikkaan

Valaisimeksi valikoitui suosittu Area 300W 5000K -teollisuusvalaisin on moduulein toteutettu tehokas valonheitin, jonka ripakiinnitys sekä monipuolinen suunnattavuus tekevät siitä erinomaisen tuotteen vaativiinkin olosuhteisiin niiden IP65-luokituksen vuoksi.

Moduuleilla toteutetut tehokkaat Area-heittimet ovat yleisimmin käytössä teollisuus- ja varastovalaistuksessa, mutta niitä voidaan käyttää monipuolisesti myös ulkotilojen, kuten pihan valaisuun.

Area 300W sopii hallitiloihin

Uusien valaisimien myötä hallien keskimääräinen valaistustaso on 350 luxin luokkaa.

Energiansäästöä ja -tehokkuutta halliin saadaan myös liiketunnistimilla.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 12.04.2019

Lue myös