Talonrakennusprojektimme sai alkunsa keväällä 2016 ja nyt joulun kynnyksellä 2017 talo on muutamaa yksityiskohtaa vaille valmis. Nyt meillä on mahdollisuus rauhoittua joulun viettoon uudessa kodissamme ja voimme hyvillä mielin muistella jo välillä ikuisuudelta tuntunutta rakennusprojektia.

3d-mallinnus omakotitalon ulkovalaistuksesta

Halusimme suunnitella ja suurelta osin myös rakentaa talomme itse, mutta emme olisi kuitenkaan onnistuneet ilman asiantuntevien yhteistyökumppaneiden, sukulaisten ja ystävien apua. Jo projektin alkuvaiheilla meille myös selvisi, että on rakentamisen jouhevan etenemisen kannalta tärkeää tehdä mm. sähkö- ja valaistussuunnilmat hyvissä ajoin.

Valaistussuunnitelman tiimoilta törmäsimme jo netissä kuviin Winledin suunnittelemista valaistuksista, mutta konkreettisesti näimme Winledin toteuttamia valaistuksia Seinäjoen asuntomessuilla. Siellä myös tapasimme Winledin edustajia, jotka kertoivat lisää tuotteistaan sekä tarjouksistaan. Kotiin päästyämme tutkimme vielä netistä vaihtoehtoja ja samalla vakuutuimme, että haluamme nimenomaan Winledin kanssa aloittaa valaistuksen suunnittelun ja toteuttamisen.

Keskustelu valaistussuunnittelijamme kanssa sujui puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä mutkattomasti. Ja vielä talon piirustukset ja kalustesuunnitelmat toimitettuamme niin ei mennyt aikaakaan, kun saimme ensimmäisen version valaistussuunnitelmasta. Samalla myös saimme hienon 3D-mallinnuksen tulevasta kodistamme. Tässä kuvia suunnitelmasta.

3D-mallinnus omakotitalon avarasta ruokailu- ja olohuoneesta

3d-mallinnuskuva modernin olohuoneen valaistuksesta

3D-mallinnus ledinauhalla valaistuista keittiön kaapistoista

Vielä muutamat muutokset ja käytössämme oli valmis valaistussuunnitelma sähkösuunnittelijalemme annettavaksi. Näin ensimmäinen vaihe kohti valaistumista oli suoritettu :)

Seuraavassa postauksessa onkin luvassa ihan oikeita kuvia toteutuneesta valaistuksesta ja uudesta kodistamme!

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Toni ja valaistuksen kohteeseen suunnitteli A-P Mellin.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 21.03.2018

Lue myös