Talon rakentaminen juolahti mieleemme 2018 vuoden alkupuolella, ja tontti sitä varten löytyikin hyvin nopeasti. Olimme päättäneet jo hyvissä ajoin, että haluamme ehdottomasti hirsitalon.

Kesällä lähdimmekin katsastamaan Porin asuntomessuille muutamaa siellä näytteillä olevaa hirsitaloa ja hakemaan vinkkejä rakentamiseen. Useita eri taloja kierrellessämme törmäsimme Winled Oy:n esittelijään, joka esitteli meille heidän yrityksensä tuotteita.

Tämän näytteillä olleen talon sisällä jo kiinnitin erityisesti valaistukseen huomiota. Se oli tyylikäs ja tehokkaan oloinen. Ymmärsin siinä kohteessa ollessani, että valaistuksella saa tehtyä erittäin paljon talon viihtyvyyteen ja tyylikkyyteen.

Winledin esittelijän kanssa hetken juteltuamme, olin vakuuttunut kyseisen firman tuotteista ja ammattitaidosta.

3D-led-valaistussuunnitelma-olohuone

3D-led-valaistussuunnitelma-olohuone-2

Otin yhteyttä Winled Oy:n muutamia viikkoja messujen jälkeen ja pääsimme sopimukseen, että he hoitavat tulevan kotimme valaistussuunnitelman ja toimittavat suunnitelman mukaiset valaisimet meille. Lähetin talomme pohjakuvat DWG-tiedostona, joiden pohjille suunnittelija teki suunnitelmat.

Meillä itsellä ei oikeastaan ollut ideaa valaistuksen suhteen, vaan halusimme antaa suunnittelijalle vapaat kädet, ja että hän ehdottaa mielestään sopivaa vaihtoehtoa. Muutamia viikkoja kesti, kun ensimmäinen suunnitelma tuli sähköpostiin. Olimme heti tyytyväisiä luonnokseen. Erityisesti silmää miellytti ruokailutilan yläpuolelle suunnittelijan suunnittelema kahden neliön muodostelma. Itsellemme ei olisi tullut mieleenkään, että tuollainenkin olisi mahdollista.

3D-led-valaistussuunnitelma-keittio

Muutama kuukausi myöhemmin valaistusprojektin alusta laskettuna, meillä oli mieleinen suunnitelma 3D-kuvina, tarjous valaisimista ja valaisinpistekuvat sähkösuunnittelijaa varten. Erityisesti pidin siitä, että Winled Oy laskee valonmäärän joka huoneeseen, sen käyttötarkoituksen mukaan. Näin taloon ei jää hämäriä kohtia.

Nykyisessä väliaikaisessa asunnossamme olemme nimittäin huomanneet, että läheskään joka tilassa valonmäärä ihmissilmälle ei ole riittävä. Sen takia pidän tärkeänä, että uudisrakentamisessa jo suunnitteluvaiheessa otetaan tällaiset asiat huomioon, ja suosittelen siksi käyttämään ammattilaisen apua tässä asiassa!

Postauksen kirjoitti asiakkaamme Perttu.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 04.06.2019

Lue myös