Talomme on valmistunut ja olemme nyt parin kuukauden ajan saaneet testailla Winledin suunnittelemaa valaistusta ihan käytännössä. Täytyy sanoa, että saimme ihan huippupalvelua loppuun saakka. Eräskin puhelu lähti Winledin Erkalle vielä raksavaiheessa, ja Erkka kyllä jaksoi palvella meitä loistavalla tavalla loppuun asti. Nyt tuntuu siltä, että valaistukseen kannatti panostaa. Esittelen tässä muutaman tilan johon olemme erityisen tyytyväisiä.

Halusimme kotiimme yhtenevän valaistuksen, toisin sanoen Kanna-valo valaisee kotiamme useimmissa tiloissa. 12 wattinen valkoinen kanna oli se, johon iskimme silmämme jo taannoin Seinäjoen Asuntomessuilla, jossa Winled oli edustettuna. Valkoinen kanna on mielestämme tyylikäs valinta moderniin kotiin.

Kannalla valaistu eteinen

Kylpyhuoneeseen saimme juuri sellaista lämmintä tunnelmaa, mitä halusimme. Kattoon valittiin Helmi-lasikuutio ja suihkujen taakse laitetiin led-valonauhaa. Kummallakin valolla on eri katkaisija ja Helmi-lasikuutiossa on myös himmennin, jolla saa sitten tarpeen mukaan säädettyä valoa.

Kuva Kannalla ja ledinauhalla valaistusta suihkusta

Toinen erittäin onnistunut valaistus on yläkerran wc-tilassa. Valitsimme sinne pyöreän muotoisen pelin, jossa valo tuli mukavasti peilin ympärille. Ja katossa taas suosikkimme, valkoinen Kanna-valo. Nämäkin valot ovat eri katkaisijan takana, niin valoa saa mukavasti muunneltua.

Kuva vessan vaaistuksesta

Kuva pyöreästä kauniisti valaistusta vessan peilistä

Myös olohuoneen valaistus on erittäin onnistunut. Tähän halusimme oikein tehokkaan valaistuksen, että valo varmasti riittää pimeinä talvipäivinäkin. Kattoon valittiin suurempi Kanna-valaisin, jossa tehoa on 18w. Lisäksi halusimme korostaa korkeaa seinää, tähän valitsimme Lumina-valon, jossa on pyöreä muoto. Tätä valoa pystyy suuntaamaan itse mihin haluaa.

Kuva Kannalla valaistusta olohuoneesta

Nyt kun talomme on kutakuinkin valmis, olemme kyllä erittäin tyytyväisiä siihen, että satsasimme valaistukseen. Winledin Erkka osasi kyllä palvella meitä niin hienosti, että suosittelemme häntä ja Winledin palveluita muillekin taloa rakentaville!

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Lotta ja valaistuksen suunnitteli Erkka.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 29.06.2018

Lue myös