Upeassa Aaltosahan huvilalla vietetään juhlia ledien alla


Solalan tilalla on pitkä historia, kun lähes 200 vuotta Orivedellä on ollut viljelystoimintaa, mutta pääpaino on kuitenkin siirtynyt viimeisten vuosikymmenten aikana matkailun puolelle. Tällä hetkellä Solalassa on 30 vuokramökkiä, joista valtaosa on Längelmäveden rantamökkejä.

Vuonna 2016 tilalle rakentui myös 400m2 huvila - AaltoSaha Kokous- ja Juhlahuvila, joka sijaitsee upealla järvimaisemalla varustettuna ison Längelmäveden rannalla.

"Nimi Aaltosaha tulee rakennuksen paikalla ennen sijainneesta sahasta. Viihtyisä Aaltosaha sopii kokouskäyttöön, erilaisten juhlien viettoon sekä useamman ihmisen lomamökiksi. Huvilasta löytyy juhla- ja kokoustilat, majoituspaikat sekä oma saunaosasto takkahuoneineen", kertoo Simo Solala.

Oli sitten kyseessä 120 henkilön hääjuhla tai 25 henkilön kokous, kaunis moderni AaltoSaha sopii molempiin.

Valaistussuunnittelukuva juhlatilasta

Valaistussuunnittelijan ammattitaidolla näyttävää valaistus

Kaunis ja toimiva valaistus tuo lisäarvoa kaikkiin kiinteistöihin. Hyvin suunniteltu valaistus lisää tilan mukavuutta, säästää energiaa sekä valoa on riittävä määrä.

AaltoSahalle tehtiin Winledin valaistussuunnitelma, jossa varmistettiin, että kohteen parhaat puolet pääsevät esille. Jotta valaistuksesta saadaan täydellinen asiakkaalle, yhdistetään jo alkuvaiheen 3D-mallinnoksiin asiakkaan toivoma design sekä valaistussuunnittelijoidemme ammattitaito.

Valaistussuunnitelmassa otetaan huomioon lukuisia eri asioita: riittävä valon määrä, valon tasaisuus, asunnon varjottomuus ja valaistuksen muunneltavuus – valaistuksen näyttävyyttä unohtamatta.

Valaistussuunnittelijan avulla saadaan oikeat valot tilaan

Monesti myös 3D-valaistussuunnittelukuvista voidaan huomata myös tarvittavia muutoksia ja asioita esimerkiksi sisustukseen tai pihasuunnitteluun:

"Kun sain 3D-kuvat, hoksasin aika monta juttua. 3D-kuvien kanssa sitten tuli tehtyä ihan pihasuunnitteluakin, jonka lisäksi pari muutakin juttua olisi toteutettu aivan eri lailla, jos kuvia ei olisi ollut", toteaa Solala.

Lue myös Simo Solalan Vieraskynä-artikkeli.

Upeat kokoustilapuitteet

Huippumodernit & laadukkaat LED-valot huvilaan

Miltä kuulostaisi viettää hääjuhlia pelkät kovat loisteputkivalot hohkaamassa juhlatilan katossa? Tällainen valaistus voisi latistaa tunnelman aika tavalla.

Näin ei kuitenkaan ole AaltoSahan Kokous- ja Juhlahuvilalla, sillä valaistusratkaisuksi sisätiloihin valikoitui himmennettäviä ja tehokkaita Lilja -alasvaloja sekä Eden-sarjan LED-valopaneeleita, jotka ovat upeasti kattoon istuvia valaisimia.

Aaltosahan juhlatilan LED-valot

Lilja - yleisvalaisin tilaan kuin tilaan

Lilja on tyylikäs pyöreä valopaneeli, joka soveltuu hyvin erilaisiin tiloihin ja valaisin onkin ollut suosittu valaistusratkaisu niin asuntomessukohteissa kuin myös julkisrakennuksissakin.

Laajan valokeilansa ansiosta Liljat luovat tasaisen valaistuksen ympäristöönsä ja upotussyvyytensä ansiosta helppo asentaa matalampaankin koolaukseen.

LED-valopaneelit - tyylikästä valoa

Tyylikäs ja himmennettävä Eden LED-paneelisarja on toimiva valaisinratkaisu yhtä hyvin kotiin tai toimistoon. Valaisimen ominaisuus on kaunis tasainen valo, joka muistuttaa ikkunasta lankeavaa päivänvaloa.

Päivitetyn tuotemallistomme myötä Eden LED-paneelit ovat poistumassa valikoimasta, mutta niiden korvaajana toimivat Aada-valopaneelit.

Perusmallin valaisimet eivät ole himmennettävissä, mutta Aada on mahdollista tilata myös myös DALI/1-10V -himmennettävänä. Tällöin sillä voidaan luoda helposti sopiva valaistustaso, vaikka PowerPoint-esityksen ajaksi.

Valaisimet tulevat non-flicker ominaisuudella. Kyseinen ominaisuus tarkoittaa sitä, ettei valaisimesta lähde aivojen aistimaa haitallista välkyntää - tämän vuoksi tuote soveltuu tiloihin missä videokuvataan tai on migreenistä kärsiviä ihmisiä.

Monipuolisen valaisimesta tekee myös sen asennustavat - valaisin on mahdollista asentaa niin vaijerilla, kiinnitysjousilla tai tyylikkäällä ja helppokäyttöisellä pinta-asennuskehyksellä.

Mainittakoon myös, että Winledin Aada-sarjan 60x60 ja 30x120-kokoja on saatavilla mikroprismalla.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 16.08.2019

Lue myös