Talomme sijaitsee haja-asutusalueella, missä ei ole yleistä valaistusta. Naapuritalojen ulkovalot antavat hieman valoa ympäristöön, mutta ei tarpeeksi. Siispä hyvät ulkovalot eivät ole pelkästään tarpeelliset, mutta ne myös antavat tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen talolle.

ulkovalaistus_winled_talon_seinä

Kun valitsimme seinävaloja, päädyimme Winledin Hydra-valaisimiin. Hydravalaisimen valokeila on itse säädettävissä valaisimen sisällä olevia heijastuspintoja kääntämällä. Valokeilaa voi säätää joko yhteen tai kahteen suuntaan.

Hydra on kaunis ja yksinkertainen valaisin ja sopii joka paikkaan. Se myös antaa valoa mukavasti seinän kautta.

Valitsimme taloomme mustat Hydra-valaisimet.

hydra_valaisin

Talomme sijaitsee Etelä-Suomessa, joten loppukesästä on jo iltaisin pimeää ja valoa tarvitaan. Valaisimet ovat riittäneet hyvin terassille ja toimivat arjessa pimeinä aikoina.

Terassille upotimme lisäksi muutaman Velmu-valaisimen. Velmu on kiva, kun se antaa hillittyä valoa pimeinä aikoina - meillä saattaa olla pelkästään kyseiset valaisimet esimerkiksi öisin päällä.

Tämän valaisimien erittäin hyvä puoli on myös se, ettei se myöskään häikäise ikävästi.

winled_ulkovalaistus

winled_terassi_ulkovalaistus

Varaston sisäänmenokatoksen ja autokatoksen kattoon asennettiin Lumina -plafondit, jotka toimivat liiketunnistimella.

Liiketunnistin-toiminnon olemme kokeneet hyväksi, koska silloin, kun varastossa tai autokatoksessa käydään, valot syttyvät itsestään, mutta eivät ole muutoin turhaan päällä.

Lisäksi usein varastoon mennessä tai sieltä tullessa on jotakin kannettavaa kädessä, niin ei tarvitse sytyttää itse valoa katkaisijasta.

Ulkovaraston sisälläkin on samainen Lumina-valaisin liiketunnistin toiminnolla.

Valaisimien värilämpötila meillä on 4000K ulkovaloissa.

Ulko-oven valaistus

Lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ja käyttökokemuksen jälkeen voimme myös todeta, että Winledin valaisimet ovat erittäin laadukkaita ja toimivia.

Tämän vieraskynä kirjoituksen on kirjoittanut asiakkaamme Kirsi.

Lue myös ensimmäinen Vieraskynä-artikkeli


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös