Halusimme miettiä valaistuksen tulevaan kotiimme mahdollisimman hyvin omat tarpeemme huomioiden. Toimiva yleisvalaistus oli suunnitelmissa toteuttaa eri kokoisilla Led paneeleilla. Lapissa pitkä pimeä talvi on kestettävissä paremmin, kun koti on valaistu tarpeeksi hyvin. Meneillään on meidän toinen taloprojektimme ja edellisen kodin valaistuksessa oli jo paljon hyvää. Nyt suunnitelmissa oli saada entistäkin parempi ja toimivampi valaistus.

valaistusulkoa

Olimme miettineet valaistuksemme jo hyvin pitkälle itse. Kuitenkin Porin asuntomessuilla tapasimme Winledin edustajan ja innostuimme yhteistyöstä, jolloin saisimme vielä ammattilaisen suunnitelman omamme tueksi. Ja mieluisat valaisimet. Projektimme oli siinä pisteessä, että valaistusratkaisut oli hyvä saada päätettyä nopeaan tahtiin. Viestienvaihdon jälkeen saimme hiottua meille hyvin mieleiset valaistusratkaisut eri tiloihin tarvittavine toimintoineen.

Valaistussuunnittelija kokeili pyynnöstämme eri kokoisia led- paneeleita olohuoneeseen ja keittiöön. Havainnekuvat auttoivat hyvin hahmottamaan, minkä kokoiset paneelit näyttäisivät tilassa hyvältä. Nyt valoa on riittävästi ja valaisimien asettelukin mieleinen. Kaikki kotiimme tulevat Kanna alasvalot on himmennettävissä tunnelmallisemmiksi.

olohuonevalaistus

keittiövalaistus

Keittiön toiminnallisuutta ajatellen halusimme aamiaiskaappiin välitilavalot, jotka syttyvät ovien avauduttua. Odotamme innolla onko tämä arjessa toimiva ratkaisu. Myös keittiön syvennykseen laitettiin ledinauha, jolla saa työvalon lisäksi tunnelmaa keittiöön.

Suunnitelmien mukaan valaistuksestamme on tulossa onnistunut. Vaikka kesä on vasta aluillaan, on mielessä myös syksy ja hämärtyvät illat. Silloin pääsemme kokeilemaan uutta valaistustamme.

Postauksen kirjoitti meidän asiakkaamme Eeva.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 25.06.2019

Lue myös