Olemme nyt asuneet kodissamme puolitoista vuotta. Valmista ei toki ole täysin vieläkään, mutta jo jonkin aikaa tunne kodista on ollut vahvasti läsnä raksan sijaan.

Kodistamme sekä ympärillä olevasta luonnosta ja lintukotomaisesta kylästämme on muodostunut tärkeä osa elämäämme, emmekä oikein osaisi enää kuvitella asuvamme muualla.

Kaikki tämä on korostunut entisestään korona-ajan eristyksen sekä toisen lapsemme syntymän jälkeen.

Tupaeteisen LED-valaistus

Toiveenamme jo Lammasmäen talomme suunnitteluvaiheessa oli rakentaa pitkäaikainen koti perheellemme, vaikka tuolloin pystyimme vain kuvittelemaan silloin hyvin kaukaiselta tuntuvaa nykyarkeamme. Tunnetta siitä, että talosta muodostuu koti, onkin lähes mahdotonta suunnitella etukäteen, mutta onneksi kodin tunnelmaan oli jo rakennusprojektin alkuvaiheissakin mahdollista vaikuttaa mm. erilaisilla sisustus- ja valaistusratkaisulla.

Olemme erittäin iloisia, että päädyimme valaistuksen suunnittelun suhteen ammattilaisten puoleen, sillä hyvän valaistuksen merkitystä tunnelman luomisessa ei voi vähätellä.

Pesuhuoneen SPAmainen led-valaistus

Winledin kautta tehdyn valaistussuunnitelman yksi isoista hyödyistä oli se, että saimme suunnitteluvaiheessa upeat 3D-kuvat kodistamme, jotka auttoivat suunnitteluvaiheessa hahmottamaan kotiamme ei pelkästään valaistuksen mutta myös tunnelman suhteen.

Nähdessämme 3D-kuvat ensi kertaa muistamme ajatelleemme, etteivät kuvat vaikuta kovin todenmukaisilta, mutta näin ennen-jälkeen -kuvien tekemisen yhteydessä on pakko todeta, että väärässä olimme!

Tässä muutama esimerkki:

Valaistussuunnittelulla saadaan luotua upeita valaistuksia kotiin Tupaeteisen ennen-jälkeen kuvat

Kuvassa näkyy valaistussuunnittelu sekä toteutunut kohde Keittiön ennen-jälkeen kuvat

SPAn kaunis led-valaistus Kylpyhuoneen ennen-jälkeen kuvat

Vieraskynä-blogikirjoituksen on kirjottanut asiakkaamme Riikka.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 12.10.2020

Lue myös