Teknowaren toimiston ja käytävän valaistus ledeillä


Jo yli 45 vuoden kokemuksella turvavalaisimia valmistava Teknoware Oy on yksi maailman johtavista turvavalaisinvalmistajista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Lahdessa, jossa lopputuotteet niin suunnitellaan ja valmistetaan. Teknoware tuotteet kattavat poistumisvalaisimet, turvavalaisimet ja paljon muuta.

Yrityksen toimisto-, käytävä sekä neuvotteluhuonetiloissa asennettiin uusi valaistus uudisrakentamisen yhteydessä. Tiloihin asennettiin tämän myötä Winledin LED-valaisimia, jotka tuovat tiloihin kirkasta, tasaista ja tietenkin energiaa säästävää valoa. Valaisimien asennuksen tiloihin toteutti Sähkö-Pusa Oy.

Teknowaren käytävävalaistus Eden-paneelia on saatavilla useita eri kokoja, joista löytyy vaihtoehtonsa muun muassa moduulikattorakenteisiin upottamiseen. Lisävaloa käytävälle saadaan Hydra 12W -seinävalaisimilla, joiden valonkeilaa voidaan itse säätää. Valaisimet asennettiin uudisrakentamisen yhteydessä.

LED-paneelivalaisimet - moderni ja tehokas valaistusratkaisu

Yleisesti toimistojen ja kokoustilojen yleisvalaistus suositellaan toteutettavan laajan avauskulman valaisimilla. Tällaiset valaisimet heijastavat valoa pehmeästi ympärilleen, samalla valaistaen myös ympäröiviä seiniä, vähentäen työpisteen ja sitä ympäröivän tilan kontrasti eroja.

Teknowaren tiloja päädyttiinkin valaisemaan suositulla Eden-sarjan LED-paneelivalaisimilla, jotka ovat tuttu näky niin toimistojen, Asuntomessukohteiden että myös monenlaisten liiketilojen katossa.

"Winledin valaisimien asentaminen sujui helposti ja ongelmia tässä projektissa ei ollut", kertoo Sähkö-Pusa Oy:n Samu Pusa.

Eden on loistava valaisinvalinta neuvotteluhuoneisiin Neuvotteluhuoneen valaistusta voidaan himmentää, jolloin esimerkiksi PowerPoint-esityksiin saadaan valaistustaso oikeanlaiseksi. Tiloissa on käytetty 60x60 Eden-paneelia, jotka asennettiin uudisrakentamisen yhteydessä.

Eden-sarjan LED-valopaneelit ovat tyylikkäitä valaistusratkaisuita, jotka näyttävät hyvältä katossa ja tuovat varmasti tiloihin kauniin ja päivänvaloa muistuttavan tasaisen valon.

Taukopaikassa ja käytävillä on käytetty myös 60x60 -paneelia Työntekijöiden taukopaikassa 4000K värilämpötila pitää mielen virkeänä.

Asennustavaltaan Winledin Eden-paneelit ovat monipuolisia. Ne voidaan asentaa suoraan moduulikattorakenteeseen ja mikäli upotus ei ole mahdollista, niin valaisimille löytyy monenlaisia muita asennusvaihtoehtoja: pinta-asennuskehys, jousten, vaijereiden tai magneettikiinnityksen avulla.

Toimitusjohtajan huoneessa on myös lediä. Edenin 30x120 on kiinnitetty tähän toimistohuoneeseen vaijerikiinnityksellä. Kyseiset valaisimet ovat asennettu tilohin, kun rakennusta saneerattiin.

Myös Teknowarella ollaan pidetty uudesta raikkaasta valaistuksesta - Eden on erinomainen valaisinvalinta takaamaan tarkan työskentelyn sujuvuuden ja tehokkuuden.

"Olemme olleet tyytyväisiä valaistukseen", toteaa Teknoware Oy:n toimitusjohtaja Kai Kauto.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 26.04.2019

Lue myös