Tehokas led valaistus viimeistelee uudiskodin


Hyvinkään uudella asuinalueella sijaitsee keltainen uudiskohde, jonne kurvataan vielä hieman keskeneräisen hiekkatien kautta. EPS-Tekniikan toteuttama kohde on rauhallisessa alueella ja vehreä nurmi aukeaa kutsuvasti etupihalla.

led-valaistus olohuoneessa on toteutettu yleisvaloilla ja seinävalaisimilla

Himmennettävyys luo huoneeseen tunnelman

Valoa tulvii sisään ikkunoista, ja etenkin kirkkaana päivänä valaistusta voi hyvin pitää himmeämmällä. Liki jokainen valaisin tässä asunnossa on himmennettävissä, mikä on tämän päivän trendi sekä helppo ja ekotehokas keino luoda tunnelmavalaistusta.

Tässä tilassa modernin yleisvalaistuksen luomisessa on käytetty tehokkaita Kanna LED-alasvaloja. Kanna on tyylikäs neliskanttinen LED-valaisinpaneeli, joka soveltuu hyvin sekä kotiin että toimistotiloihin. Se omaa tyylikkään kauniin valkoisen kehyksen, joten katossa Kanna näyttää hyvältä ja huomaamattomalta. Valaisimesta lähtee tasaista valoa laajassa 120 asteen kulmassa.

Verde LED-valaisin sopii niin sisä- että ulkokäyttöön

Olohuoneen tehostenurkka sekä 9-wattisilla Verde LED-valaisimilla toteutettu seinävalaistus pehmentävät kirkkaanvaaleaa kokonaisuutta. Ovaalin muotoinen Verde soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Valaisin luo tyylikkään epäsuoran valoefektin kahteen suuntaan. Verden kaunis valonjako koristaa seiniä ympäri Suomen, ja se oli suosittu ratkaisu myös esimerkiksi Seinäjoen Asuntomessukohteiden pihoissa.

Valaistus keittiössä on toteutettu ledeillä

Tehokkaita ja toimivia valaistusratkaisuja

Keittiön LED-valaistus on myös toteutettu Kanna-valaisimilla sekä Q-listoilla. Q-listat ovat helposti asennettavissa ja ne ovat erinomainen sekä monikäyttöinen pinta-asennettava valaistusratkaisu keittiön välitilaan.

Niitä voidaan kytkeä useita peräkkäin ja esimerkiksi lisäosana saatavan liiketunnistimen avulla varmistetaan, että valot ovat päällä juuri oikeaan aikaan. Monikäyttöisiin Q-listoihin on lisäksi saatavissa muita lisäosia, jotka tekevät niiden käytöstä vaivatonta ja helppoa. Q-listoja on saatavissa niin 30cm, 50cm kuin 90cm mittaisinakin.

Valaistus tarjoaa toimivan yleisvalon keittiöön. Työtasoa on mukavasti, ja pinnat jatkavat asunnon modernia linjaa. Välitilaratkaisu on hauskan yksityiskohtainen ripaus pehmeämpää muotokieltä.

led-valaistus makuuhuoneessa

Päämakuuhuone on valaistu myös Kannalla, jota on sijoitettu neljä kappaletta ilmastointikoneen ympärille. Takaseinän tapetti luo huoneeseen kontrastia. Hauskasti toteutettu tehosteseinä on tasaista seinää vaikka voisikin luulla, että kuvio on kosketeltavissa.

ledit vessassa

Makuuhuoneen yhteydessä on wc- ja saunatilat. Katonrajaa kiertää epäsuora valaistus, joka on liiketunnistimella toimiva. Pesuhuoneen valaistus on miellyttävä, ja se on toteutettu keskellä komeilevalla Eden 60x60-valopaneelilla

Eden-tuoteperhe tarjoaa monipuolisen kattauksen LED-paneeleita, jotka ovat asennettavissa helposti hankalimpiinkin kohteisiin. Laadukkaat paneelit takaavat tasaisen ja tehokkaan valaistusratkaisun, joka ei ainoastaan kestä katseita vaan lisää huomattavasti myös esimerkiksi työtehokkuuttakin.

ledit saunassa

Modernit ja kauniit, hyvin valaistut pesutilat täydentyvät hyvänkokoisella saunalla, jossa lauteisiin on upotettu ja valaistu löylykulho. Saunan valonauhat on sijoitettu lauteiden taakse siten, että näkyvyys olisi riittävä, vähentämättä kuitenkaan saunan tunnelmallisuutta. Saunan katossa olevat pienet ledit loistavat tähtien lailla. Valaistusratkaisut tuo saunan tilohin ajanmukaisuutta ja idyllisyyttä.

Valonauhaa on saatavilla teholtaan 4.8-, 9.6-, 12- sekä 16.8 -wattisina joko IP20- tai IP65-luokiteltuna. Valikoimastamme löytyy myös 14.4W RGB valonauha, 14.4W säädettävän värilämpötilan valonauha sekä 8.6W tehoinen, jopa 90 asteen kulmaan taittuva S-Shape -valonauha.

ledit vessassa

Talon toinen vessa on tehokas ratkaisu, jota Kannan lisäksi koristaa tyylikäs Penelope-peilivalaisin. Peilin ylälaitaan sijoitettu Penelope 17W -peilivalaisin 120 asteen valokeiloineen sekä runsaine valotehoineen tekee WC- ja kylpyhuonetiloissa toimimisesta helppoa ja miellyttävää. Valaisimien värintoisto tuo kontrastit selkeästi esiin. Lisäksi, koska valo on hyvin kirkasta ja tehokasta, tilat ovat erinomaiset meikkaukseen sekä muuhun kauneudenhoitoon.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 27.11.2017

Lue myös