Taipuva valonauha mahdollistaa monet valaistusratkaisut


Meille on nyt tullut nyt paljon kyselyä taipuvista valonauhoista ja meiltä löytyykin ratkaisu tähän tarkoitukseen!

S-Shape 8,6W/m - Asennushelppo taipuva LED-nauha

Kuten varmastikin LED-nauhojen kanssa tekemisessä olleet tietävät, niin joskus saa käyttää melkoisia kikkaskonsteja, että valonauha saadaan aseteltua halutulla tavalla. Meillä on kuitenkin tähän asennushelppo-valaistusratkaisu: S-Shape.

S-Shape valonauhan sahalaitakuvioinen muotoilu mahdollistaa kaarevat asennukset ja myös mahdollistaa nauhan taittamisen esimerkiksi 90 asteen kulmaan, mikä on tavalliselle valonauhalle mahdotonta.

Taittuva valonauha koteihin ja toimitiloihin

Asennushelpon tästä nauhasta tekee myös se, että se ei vaadi kolvauksia, jolloin säästetään sekä aikaa, rahaa että hermoja. Huomautuksena myös se, että nauharullassa tulee kahden metrin kytkentäjohtimet molempiin päihin.

Nämä IP20-luokitellut LED-nauhat ovat saatavilla joko lämpimällä tai neutraalilla värisävyllä, jotka tekevät siitä monikäyttöisen valaistusratkaisun eri tiloihin. Tämän vuoksi LED-nauhat soveltuvat erittäin hyvin valaistusratkaisuksi muun muassa julkisrakennuksiin, myymälöihin, majoitustiloihin, ravintoloihin sekä muihin toimitiloihin.

Kun halutaan toteuttaa erilaisia korostus- tai on muita erikoisvalaistustarpeita, niin S-Shape voi olla siihen loistava valinta - hyviä esimerkkejä voisikin olla esimerkiksi valaistus kylttien taakse tai kierrettäväksi huonekaluihin.

Kaarevat asennukset S-Shape LED-nauhalla

Lisätietoa S-Shape LED-nauhasta

S-Shape 8,6W 3000K IP20

S-Shape 8,6W 4000K IP20

S-Shape -valonauhaa on saatavilla tukuista: SLO, Onninen, Rexel & Ahlsell

Tarjoamallamme kokoonpanopalvelulla helpotusta omaan työhön

Kauttamme on tilattavissa kokoonpanopalvelu, jossa LED-profiilit ovat mahdollista tilata asennusvalmiina pakettina. Kokoonpanotyö onnistuu esimerkiksi keittiön välitilan valaistuksesta, aina julkisivuvalaistukseen asti.

Kokoonpanotyö sisältää: • Profiilin ja suojuksen leikkaamisen haluttuun mittaan • Led-nauhan asennuksen valmiiksi profiiliin • Johdon juottamisen valmiiksi led-nauhaan

Mittatilaus onnistuu kaikista profiileista, jonka jälkeen asentaminen on jo lähes liian helppoa ja mukavaa.

Tässä vielä esimerkki, jossa Winledin LED-nauhoilla & alumiiniprofiileilla luotiin kohdevalaistus Pyhäjärven kotiseutumuseoon!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 08.09.2020

Lue myös