Tässä blogissa kerromme lisää onnistuneista valaistusvalinnoistamme. Kolmikerroksinen talomme on joka kerrokseltaan toiminnoiltaan omanlainen, jolloin lähes jokainen tila tarvitsee omanlaisensa valaistuksen. Winledin valikoimasta löysimme suunnittelijan avulla lyhyen harkinnan jälkeen sopivat vaihtoehdot.

Esittelen näistä tarkemmin kolme valaisinratkaisua, joihin olemme olleet erityisen tyytyväisiä.

Led-alasvalo Antlia

Kaikki kodit tarvitsevat kattoon asennettavaa yleisvalaistusta. Meidän kodissamme tämä toteutettiin sekä led-alasvalolla että led-valonauhalla.

Ihastuimme suunnittelijan ehdottamaan Winledin siroon Antlia-malliin, joita valitsimme kotimme oleskelu- ja makuuhuonetiloihin. Suoraviivaisesti jonossa rytmitettynä valo laskeutuu kauniisti ja voimakkuutta voi säädellä himmennys-ominaisuuden ansiosta.

Valkoinen väri ja eleetön muotokieli sulauttavat sen harmonisesti vaaleaan sisustukseemme.

Erityisen kauniisti valaisin sopii yhteen Siparilan valkoisen Vire-paneelin kanssa.

Kuva Antlia led-valaisimesta Antlia-valaisin

Led-valonauha

Valonauhaa käytetään kodeissa nykyisin paljon ja se sopii erityisen hyvin erilaisiin sisustusratkaisuihin tuomaan ilmettä. Seinäjoen Asuntomessuilla kiinnitimme huomioita erityisesti upean Lakka Lakeuden näyttäviin valaistusratkaisuihin.

Esimerkiksi siellä valonauhaa oli käytetty katossa kekseliäästi rimoituksen välissä, jotka näet täältä.

Sisustussuunnittelijamme ideoikin meille porrasratkaisun, jossa valonauhaa on käytetty portaiden kaiteen rimoituksessa. Tällöin askelmatkin tulevat valaistuksi ja lopputulos on persoonallinen ja näyttävä.

Kuva portaissa olevasta valonauhasta Led-valonauha portaissa

Ulkovalaisin Hydra

Ulkovalaistus on tärkeä osa talon ilmettä ja kokonaisuutta. Tykästyimme heti nähdessämme messuilla Winledin Hydra-ulkovalaisimia sen suoraviivaiseen ja moderniin malliin. Moderneja ulkovalaisimia tumman värisinä on vaikea löytää, jolloin meille tämä oli todellinen löytö ja istuu tumman jykevään hirsitaloomme mainiosti.

Valo siivilöityy kauniisti sekä ylös että alas ja soveltuu parhaiten pihan tunnelmavalaistukseen.

Kuistilla yleisvalona valintamme oli kattoon asennettava Lilja.

Kuva Hydra led-ulkovalaisimesta Ulkovalaisin Hydra

Tänä kesänä aloitamme pihatyöt ja pihan valaistuksen suunnittelun. Onneksi Winlediltä löytyy siihenkin kiinnostavia ratkaisuja!

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Johanna ja valaistuksen suunnitteli Joona.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 28.05.2018

Lue myös