Olemme aiemmin rakentaneet kolme kivitaloa. Neljäs projekti oli lähdössä käyntiin, kun Seinäjoen asuntomessuilla astuimme kauniiseen kotiin – Lakka Lakeuteen. Ihastuimme talon olohuoneen erilaiseen kattoon ja valaistukseen. Olimme useasti jo ennen vierailuamme asuntomessuilla miettineet valaistussuunnitelman teettämistä. Onhan se valaistus ammattilaisen tekemänä aivan erilainen kuin itse toteutettuna. Aiemmissa taloprojekteissamme emme olleet vastaavanlaisia valaistussuunnitelmia toteuttaneet, vaikka mielessä valaistus niissäkin oli. Asuntomessuilla pyöriessämme tapasimme Winledin edustajan, joka kertoi heidän palveluistaan ja voimassa olevasta tarjouksesta. Edustaja osasi hyvin neuvoa ja kuvata Winledin tarjoaman prosessin suunnitelmasta toteutukseen. Hän vakuutti meidät yrityksestään ja näin päätimme vihdoin toteuttaa suunnitelmamme ammattilaisen tekemästä valaistuksesta kotiimme. Siitä tulisi varmasti upea.

3d-mallinnus omakotitalon valaistussuunnitelmasta

3d-mallinnus omakotitalon vessan valaistuksesta

Messujen jälkeen Winlediltä otettiin yhteyttä ja lähetimme talomme kuvat heille. Kerroimme toiveemme, joka oli hyvin asuntomessukohde Lakka Lakeuden kaltainen. Suunnitelmat tulivat meille hyvin nopeasti ja suunnittelija oli saanut hyvin kiinni siitä, mitä tahdoimme. Olimme heti erittäin tyytyväisä lopputulokseen. Suunnittelijamme Lauri Laine oli tehnyt hienoa työtä.

3D-mallinnuskuva omakoitalon valaistussuunnitelmasta

Aikaisemmissa projekteissamme käytettiin tavallista valaistusta, joten tämä on ensimmäinen kerta, kun valaistuksemme toteutetaan ledeillä. Taloprojektimme on vielä hivenen kesken, mutta kesällä saimme jo valot paikoilleen ja tässä kuussa pääsimme muuttamaan uuteen kotiimme. Kerromme lisää projektimme loppuvaiheista myöhemmin.

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Tarja ja Jari ja valaistuksen kohteeseen suunnitteli Lauri Laine.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 21.03.2018

Lue myös