Stream Industriesin toimistolla asiakkaat pääsevät näkemään valaisimet livenä


Stream Industries Oy tarjoaa ammattitaidolla toteutettua talotekniikkaa asiakkaillensa. Vuonna 2014 perustettu tekniikanalan yritys on Winledin jälleenmyyjä, jonka tuotteita ja palveluita ovat mm. sähköasennukset, audio/video-asennukset ja AV-laitteiden myynti.

Yritys toimii Jyväskylästä käsin, jossa sijaitsee myös heidän uusi toimisto/showroom.

"Toimistossamme on esillä niin valaistus- että audiotuotteita. Kun asiakas haluaa nähdä esimerkiksi valaisimia, voimme tällä tavalla suoraan esittää, että tältä nämä näyttävät ja esittää ominaisuuksia paremmin verrattuna paperilehtisiin missä on muutamia kuvia ja pitkä lista teknisiä tietoja", kertoo Stream Industries Oy:n Lauri Kröger.

LED tuo säästöjä

Toimiston valaistuksessa hyvä valo auttaa jaksamaan

Toimiston valaistuksen oikeanlainen suunnittelu sekä laatu takaavat toimivan kokonaisuuden. On tärkeää huomioida, että tilassa valo on tasaista ja sitä on riittävästi - hämärässä tai epätasaisessa valaistuksessa silmät väsyvät helposti.

Oikeanlainen valaistus on tärkeää niin jaksamisen, tehokkuuden sekä pirteyden vuoksi.

Oikeanlainen valaistus on tärkeää niin jaksamisen, tehokkuuden sekä pirteyden vuoksi.

Showroomin LED-valaisimet näytillä asiakkaille

Mikä olisikaan asiakkaalle parempi tapa tutustua valaistusratkaisuihin kuin nähdä ne omin silmin?

Toimiston seinillä on esillä erilaisia seinävalaisimia, jotka sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin. Täällä Suomessa iso osa vuodesta on pimeähköä aikaa, jolloin rakennuksen pihan, kulkureittien ja julkisivun valaisu on erityisen merkittävässä roolissa, kun halutaan viihtyvyyttä, turvallisuutta ja näyttävyyttä ulkotiloihin.

Stream Industriesin tiloissa on esillä sekä Hydran 2W että 12W -mallit, jotka ovat olleet erittäin suosittuja valaistusratkaisuja kodeissa.

"Näistä valaisimista puhuttaessa kerrotaan yleensä, että valokeilaa voidaan itse säätää sisällä olevia heijastuspintoja kääntämällä. Kun asiakas näkee itse valaisimen paikoillaan ja testaamaan säätöjä, saa hän paremman kuvan minkälainen valaisin on kyseessä", toteaa Kröger.

Showroomin LED-valaisimet näytillä asiakkaille

Huoneessa on myös esillä sylinterinmuotoista Linder 8W-valaisinta, jotka korostavat komeasti seinäpintoja sekä antavat tehokasta yleisvaloa upean muotoilunsa sekä kaksisuuntaisen valokeilansa ansiosta.

Pinta-asennettava Cone-valaisin

Pinta-asennettavien valaisimien valikoimamme tarjoaa niin teholtaan kuin muilta ominaisuuksiltaankin joka tilanteeseen sopivia ratkaisuja. Cone 9W on tyylikäs pinta-asennettava kattovalaisin.

Valaisin on suosittu valaistusratkaisu niin toimistoissa, myymälöissä kuin myös kodeissa.

Seinävalaisimien lisäksi yleisvaloa tiloihin antavat suositut Eden-paneelivalaisimet. Valaisin on suosittu valaistusratkaisu niin toimistoissa, myymälöissä kuin myös kodeissa.

"Nämä Edenit ovat himmentäviä, jolloin asiakkaallekin voidaan demota kuinka himmennys toimii. Itse valaisin on tehokas, se ei häikäise ja näyttää hyvältä katossa", sanoo Kröger.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 02.11.2018

Lue myös