Pääsimme muuttamaan taloomme keväällä 2017. Nyt kahden vuoden käyttökokemuksella olemme todella tyytyväisiä Winled-valaisimiin ja led-nauhoihin.

Kylpyhuoneen epäsuora valaistus

Kylpyhuoneeseen valitsimme kolme Kanna 6W -kattopaneelia ja lisäksi led-nauhaa tuomaan epäsuoraa valoa suihkujen yläpuolelle. Koska valopaneelit ovat himmennettävissä, kylpyhuoneeseen saa mukavasti monenlaista tunnelmaa. Valosävy koko talon valaistuksessa on 4000k.

Saunassa on tärkeää miettiä sopivat valaistusratkaisut

Saunassa on myös led-nauhaa lauteiden istuinosien takana, valaisten epäsuorasti seinää ylöspäin. Myös saunassa värisävy on 4000k, valaistuksen suunnitteluvaiheessa mietimme pitäisikö saunan valaistuksen olla lämpimän sävyinen mutta olemme tykänneet tästä ratkaisusta.

LED-valaisimet ja LED-nauhat tuovat keittiöön kirkasta valoa

Olemme iloisia että taloon pystyy luomaan valaistuksella erilaista fiilistä, esimerkiksi hämärämpi iltavalaistus. Talon tilavassa keittiö-olohuoneessa on yhteensä 11 kappaletta 12W Kanna-paneelia, ja mielestämme tämä on onnistunut ratkaisu, valoa saa tarpeen mukaan todella hyvin, ja himmentämällä valaistus pehmenee.

Keittiössä seinävaloina toimivat kaksi kappaletta Verde ylösalasvalaisinta ja näihin olen ehkä eniten tyytyväinen, ovat todella kauniit!

Keittiössä on myös epäsuoraa valoa saarekkeen alla, tämä valo on paljon käytössä arjessa, valaisee tilaa mutta ei häikäise eikä ole liian kirkas.

Kaikki valaisimet ovat olleet käytössä toimivia ja miellyttäviä, varsinkin kattovalaisimien himmennettävyys on iso plussa.

Asennushelppo Kanna-valaisin on asennusystävällinen LED-valaisin

Kodinhoitohuoneessa kattovalona Kanna ja työvalona yläkaapiston alle sijoitettu led-nauha, erittäin toimiva, hyvin näkee tehdä kotiaskareita.

Kaikki talon valaisimet on asennettu itse, oli mukava ja asentajaystävällinenprojekti! Valaisimet oli helppo asentaa ja kaikki on toiminut moitteettomasti.

Suunnitteluvaiheessa mietimme, että miten saisimme hyvän valaistuksen taloon ettei jää pimeitä nurkkia.

Nyt kun on asuttu niin voimme kyllä todeta että valaistus on todella onnistunut, koko talo on juuri sopivasti valaistu.

Vieraskynä-artikkelin on kirjoittanut asiakkaamme Tiina Kallio ja hänen aikaisemman jutun pääset lukemaan myös sivuiltamme!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 19.10.2020

Lue myös