Seinäjoen asuntomessut 2016: kohde no. 24 — Kannustalo Pohjanmaa


Tämän vuoden asuntomessuilla pääsee tutustumaan toinen toistaan upeampiin kohteisiin täynnä inspiraatiota, ideoita sekä kauniita kokonaisuuksia. Winled on ollut mukana seitsemän omakotitalokohteen kokonaisvalaistusratkaisuissa sekä kerrostalo Mäihän porraskäytävän valaistuksessa.

Esittelemme nämä kohteet yksi kerrallaan täällä Winledin blogin Ajankohtaista-osiossa, ja ensimmäisenä vuorossa olisikin kohde no. 24, Kannustalo Pohjanmaa.

Pohjanmaa on kohde, jossa musta ja valkoinen leikittelevät keskenään. Ensimmäisenä silmiin osuu väistämättä katon mustat parrut sekä sisääntuloaulan parviratkaisun kaide, jotka yhdessä kehystävät tilat toimivaksi kokonaisuudeksi. Perinteinen sekä moderni kulkevat käsi kädessä läpi tilojen punaisena lankana, joka ei missään kohtaa katkea.

Alasvalot sopivat tilaan Upotettavat LED-valaisimet luovat raikkaan ja kotoisan valaistuksen, jonka ansiosta arkkitehtuuri pääsee oikeuksiinsa myös pimeänä vuodenaikana.

Valaistukseen on kiinnitetty kohteessa paljon huomiota, erityisesti yleisissä tiloissa kuten keittiössä, aulassa ja pesutiloissa. Winledin valaistussuunnittelija yhdessä kohteen sisustussuunnittelijan kanssa loivatkin sisätiloihin niin tunnelmaa kuin toimivuuttakin yhdistelemällä upotettavia LED-valaisimia sekä kauniita sisustusvalaisimia toisiinsa. Samalla varmistettiin, että jokaisessa tilassa standardien mukainen valon määrä täyttyy.

Keittiön Winled valaistus Tässä selkeässä keittiössä on Winledin valaisinten ansiosta mukava laittaa ruokaa pimeämpinäkin vuodenaikoina.

Winled-valaistukset Seinäjoen Asuntomessuille 2016

Muista myös lukea artikkelit muista kohteistamme Seinäjoen Asuntomessuilta, joihin on toteutettu valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 10: Dome Lumo

Kohde nro 11: Lakka Lakeus

Kohde nro 12: Villa Tango

Kohde nro 13: Jämerä Samsö

Kohde nro 20: Talo Riihi

Kohde nro 32: Keittiömaailman Suola ja Pippuri

Lisäksi olimme valaisemassa Mäihä-puukerrostalon käytävävalaistusta.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 25.11.2017

Lue myös