Seinäjoen asuntomessut 2016: kohde no. 10 — Dome Lumo


Seinäjoen asuntomessujen kohde no. 10, Dome Lumo on talo, jossa monimuotoiset tilat huomioivat asukkaiden tarpeet. Tämä puurunkoinen asuinrakennus on saanut pintamateriaalikseen rapatun kivilevyn. Lämpöseinä, lämpöpumppu sekä aurinkopaneelit tekevät talosta A-energialuokan talon, unohtamatta tietenkään LED-valaistusta.

Sisustustussuunnittelijan mukaan tässä modernissa ja ympäristöystävällisessä talossa inspiraationa ovat toimineet metsä ja luonto. Valaistus Dome Lumossa on koettu tärkeänä ja valaistussuunnittelijan työhön ollaankin oltu tyytyväisiä. Ja koska kyseessä on A-energialuokan talo, niin LED-valaisimet tukevat tätä niiden pienen kulutuksensa ansiosta.

Suuret ikkunat Suurien ikkunoiden ansiosta taloon tulee paljon luonnonvaloa.

Korkeaa tila on valaistu ledeillä Koska olohuoneessa on paljon korkeaa tilaa, niin tarvitaan hyvä ja tehokas yleisvalo. Katossa olevat Eden-valaisimet tuottavat tasaista valoa yläkerran parvelle ja alakertaan asti.

Keittiössä on käytetty Kanna 12W valaisinta sekä hienoja valonauharatkaisuja kaapeissa. Kanna-valaisimet uppoutuvat sulavasti kattoon ja tuovat riittävästi valoa keittiöön.

keittiön valaistus Raikkaat ja käytännölliset LED-valaisimet tuovat pehmeän ja tasapainoisen sisustuksen kauniisti oikeuksiinsa.

epäsuora valo sopii keittiöön Valonauhaa on käytetty kaappien takana sekä lattiarajassa. Valonauhojen ansiosta keittiö pysyy tunnelmallisena ja kattovalaisimia ei välttämättä tarvitse pitää päällä.

makuuhuoneen led-valaistus Tyylikkäässä makuuhuonessa Kanna-valaisin tuo valoa pimeälläkin. Valaistuksessa on käytetty myös sisustuksen henkeen sopivaa designvalaisinta.

Pesutilanvalaistus on toteutettu Helmi-valaisimilla Saunatiloissa on käytetty Helmi-lasikuutiota, joka sopii erittäin hyvin kylpyhuoneisiin sekä vessoihin. Katon lähellä listoituksessa on käytetty tunnelmallista valonauhaa, jota voidaan myös himmentää.

Energiatehokkuus ja hyvä suunnittelu tarjoavat kodin, josta nauttivat asukkaat ja ympäristö.

Winled-valaistukset Seinäjoen Asuntomessuille 2016

Muista myös lukea artikkelit muista kohteistamme Seinäjoen Asuntomessuilta, joihin on toteutettu valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 11: Lakka Lakeus

Kohde nro 12: Villa Tango

Kohde nro 13: Jämerä Samsö

Kohde nro 20: Talo Riihi

Kohde nro 24: Kannustalo Pohjanmaa

Kohde nro 32: Keittiömaailman Suola ja Pippuri

Lisäksi olimme valaisemassa Mäihä-puukerrostalon käytävävalaistusta.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 25.11.2017

Lue myös