Rauman Silmäaseman hyvä työvalo on Edeniä silmille


Rauman silmäaseman vastaanottohuoneella tehdään tarkkaa työtä, joten hyvä työvalo on keskeinen asia. Tila päädyttiin valaisemaan Eden-valopaneeleilla. Silmäaseman valaisinten asennuksesta vastasi Rauman sähkö- ja teleasennus.

Edenin etuja ovat muun muassa häikäisemättömyys, tyylikäs ulkonäkö sekä laadukas ja tasainen valo - varsinainen paratiisi silmille siis.

Rauman Silmäasema sai Eden-paneeleista hyvä työvalaistuksen

Eden-valopaneeli on suosittu vaihtoehto työtiloissa ympäri Suomen. Toimistojen, lääkäriasemien ja muiden toimitilojen lisäksi Eden sopii loistavasti myös hyväksi yleisvaloksi omakotiasumiseen, sillä siitä lankeava valo on tasaista, tehokasta ja muistuttaa kattoikkunan valoa. Lisäksi värilämpötila on valittavissa joko neutraalina tai lämpimänä, jolloin tilan tunnelman saa helposti rakennettua haluamakseen, sisustuksen säilyttäessä hohdokkuutensa.

Eden-paneeleista lankeava valo on kaunis, tasainen ja riittävän kirkas.

Eden-paneelia on saatavilla useita eri kokoja, joista löytyy vaihtoehtonsa muun muassa moduulikattorakenteisiin upottamiseen. Mikäli upotus ei ole mahdollista, voidaan Eden asentaa joko pinta-asennuskehyksen, jousten tai magneeettikiinnityksen avulla: näistä etenkin magneettikiinnitys on noussut nopeasti suosituksi pinta-asennustavaksi helppoutensa sekä näyttävän ulkonäkönsä ansiosta.

Eden-valikoimassa valaisin myös vaativaan makuun

Eden-valopaneelivalikoimasta löytyy vaihtoehto myös vaativaan makuun: esimerkiksi laboratoriot sekä mahdollisimman tarkkaa erottelukykyä sekä puhtaasti korkeaa estetiikkaa vaativat instanssit suosivat valaisimia, joiden MacAdam-arvo on alle kolme. Tämä tarkoittaa sitä, ettei paljaalla silmällä pysty erottamaan samassa tilassa olevien valaisinten värilämpötilojen eroja, joita yli kolmen arvolla olevissa valaisimissa puolestaan helposti esiintyy.

Edenit ovat helppoja asentaa, ja asennustapoja on monia, muun muassa kätevä magneettikiinnitys

Kaiken kaikkiaan Eden on erinomainen valinta takaamaan tarkan työskentelyn sujuvuuden, turvallisuuden sekä tehokkuuden, ja laaja mallivalikoima eri kiinnitysvaihtoehtoineen mahdollistaa sen hyödyntämisen tilassa kuin tilassa.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 28.11.2017

Lue myös