Puisto Bowlingissa riittää valoa


Kajaanissa sijaitseva uusi Puisto Bowling keilailukeskus on monipuolinen vapaa-ajan viettopaikka, jossa vieraat voivat keilata tai nauttia olostaan ruuan ja ystävien kera. Mahdollista on myös katsoa vaikka urheilua jätti-screeneiltä, pelata minigolfia, biljardia ja pelikonsoleita.

Puisto Bowling ei ole siis tyypillinen keilakeskus vaan koko perheen viihdekeskus ravintoloineen ja sporttibaareineen. Valaistussuunnittelua edesauttoivat Kajaanin Valomaailman alustavat ajatukset sisustuksesta. Tarkoituksena oli pyrkiä tekemään muunneltava yleisvalaistus sekä esim. valonauhoilla kivoja efektejä ja korostuksia tiloihin. Lisäksi keilakeskuksessa käytettiin riippuvalaisimia sekä seinävalaisimia.

Viihdekeskus tarjoaa tilaa isommallekin seurueelle

Puisto Bowlingin oheistiloissa on mahdollista järjestää eri kokoisia tapahtumia. Puistossa on mahdollisuus järjestää tilaisuuksia ja juhlia tai varata vain saunatilat. Kabinetissa riittää tilaa isommallekkin seurueelle. Sisustusvalaisimet sopivat hyvin huoneen tyyliin ja tähän sohvalle mahtuu pitämään kisastudioita isommallakin porukalla.

Isolle sohvalle mahtuu monta ihmistä kerralla

Peseytymistilat ovat modernit. Tilat on valaistu LED-valonauhalla, jota on katon rajassa, sekä Iiris LED-valaisimilla. Iiris-valaisimet tarjoavat tehokasta valaistusta, joka kruunaa huoneen kuin huoneen tuoden pienimmätkin yksityiskohdat esiin.

Suihkuhuone.

Suihkutiloista löytyy suora reitti terassille, jossa on palju. Terassi on valaistu Halo 25W -valaisimilla. Halo-valaisimet ovat loistavia yleisvalaisimia niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. Sitä on saatavilla kolmessa eri koossa ja tehossa. Halo 25W omaa hyvän valotehon ja IP-luokan sekä pienempi wattisiin versioihin verrattuna hieman laajemman valaisukulman. Se on täysin pölytiivis ja valaisee tilan kuin tilan tehokkaasti.

Saunassa on runsaasti tilaa monelle käyttäjälle samanaikaisesti. Kajaanin jalkapalloareenan vieressä sijaitsevasta Puisto Bowlingin saunatiloista onkin hyvä katsoa vaikka peliä samaan aikaan saunoessa. Tunnelmallisen saunasta tekee valonauharatkaisu, joka on asennettu lauteiden alle tuoden valoa sitä kautta ja kruunaa saunatunnelman.

Saunassa on paljon tilaa

Sininen hehku valtaa tilat hohtokeilauksen aikana

Ja mikä olisikaan keilahalli ilman keilaratoja? Erittäin modernin näköisellä Puisto Bowlingilla on monta rataa, jossa täyskaatoja lähdetään hakemaan. Valaistus on muutettavissa myöskin monien suosimaa hohtokeilausta varten - tällöin sininen hehku valtaa keilahallin. Keilaratojen oikealla puolella on myös pari biljardipöytää, joissa on mahdollista pelata.

PuistoBowlingin hohtokeilaus

Ravintolavalaistus Edeneillä

Puisto Bowlingissa on tarjolla myös monennäköistä ruokaa. Puistosta löytyy kahvila ja Rolls-ravintola. Lisäksi tiskiltä on mahdollista sammuttaa jano laajan valikoiman virvoitusjuomien ansiosta. Tilaa ravintolan puolella on paljon. Löytyy niin pöytäryhmiä kuin loosseja, kabinettia isolla screenillä unohtamatta.

Energiaa säästyy paljon, kun ravintolan puolikin on toteutettu Eden ja Iiris LED-valaisimilla, jotka tuovat riittävästi tehokasta valoa tilaan.

Kabinetin iso screen

Tiloissa on suuret ikkunat, joista pääsee paljon luonnonvaloa sisään. Iltaisin kauniisti ristikkomaisessa katossa olevat Edenit pitävät huolen, että ihmiset näkevät syödä ja seurustella.

Tietenkin myös työntekijät on otettu huomioon: Iirikset valaisevat tähtien lailla työntekijöiden työskentelyä.

Tiskin takana näkee tehdä töitä.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 14.03.2018

Lue myös