Porin Asuntomessut 2018: Kohde nro: 28 Villa Poiju


Winled on ollut Porin Asuntomessuilla 2018 mukana toteuttamassa kolmen kohteen valaistussuunnittelun ja kokonaisvalaistusratkaisut. Näiden kohteiden lisäksi valaisimiamme pääsee ihastelemaan kolmessa muussa kohteessa.

Villa Poiju on Porin Karjarannan asuntomessualueella sijaitseva kaksikerroksinen HEVI kivitalo. Tilaratkaisuiltaan Poiju on toimiva, moderni ja lapsiperheen toiveiden mukaisesti toteutettu kokonaisuus.

Keittiön valaistuksessa on käytetty suosittua LED-valaistusratkaisua

LED-paneelit & luonnonvalo tuovat tilaan kirkkauden

Yhdistetyn keittiön ja olohuoneen valoisuudesta pitävät huolen suuret maisemaikkunat, jotka antavat valon tulvia tilaan luoden huoneesta samalla hyvin valoisan, tyylikkään ja toimivan. Musta keittiö tammipinnoilla luo kontrastia tähän isoon tilaan.

Tämän suuren ja tilavan huoneen valaistuksessa on käytetty Eden 30x30-valopaneelia, joka on näyttävä valaistusratkaisu ja näyttää erittäin hyvältä nousevassa katossa. Valaisin on ollut suosittu niin kodeissa kuin myös toimistossa - se sopiikin tilaan kuin tilaan.

Laadukkaat paneelit takaavat tasaisen ja tehokkaan valaistusratkaisun, joka ei ainoastaan näytä hyvältä vaan luo varjottomuutta ja kirkasta valoa tilaan.

LED-paneeli näyttää hyvältä nousevassa katossa

Eden -valaisinsarjoista on tarjolla monipuolinen kattaus LED-paneeleita, jotka ovat asennettavissa helposti hankalimpiinkin kohteisiin. Eden 30x30 -valaisimet soveltuvat asennettavaksi monenlaisiin kohteisiin useiden eri asennustapojen ansiosta – ne voidaan asentaa joko pinta-asennuskehyksen, jousten tai magneettikiinnityksen avulla.

Valkokehyksiset Edenit ovat himmennettäviä, jolloin tilaan saadaan toteutettua haluttu ja tunnelmallinen valaistustaso. Valaisimet ovat myös tilattavissa eri virtalähteillä, värilämpötiloilla sekä myös hopealla kehyksellä.

Winled-valaistukset Porin Asuntomessuille 2018

Muista myös lukea artikkelit muista kohteistamme Porin Asuntomessuilta, joihin on toteutettu valaistusratkaisut Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 20: Casakivi

Kohde nro 21: Jokilammi

Kohde nro 22A: Wienerberger JokiDuo

Kohde nro 25: Kodin Terra-talo

Muiden vuosien messukohteidemme valaistuksiin pääsette tutustumaan Asuntomessut-sivullamme.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 23.07.2018

Lue myös