Porin Asuntomessut 2018: Kohde nro: 22A Wienerberger JokiDuo


Me olemme olleet Porin Asuntomessuilla 2018 mukana toteuttamassa kuuden kohteen valaistusratkaisuita. Näistä teimme valaistussuunnittelun ja kokonaisvalaistusratkaisut kolmeen kohteeseen.

Porin Asuntomessuille suurista Porotherm-kennoharkoista rakennetut, ilmeeltään nykyaikaiset erillistalot Wienerberger Jokiduon asunnot ovat suunniteltu 3-4 hengen perheille. Kohde 22A Wienerberger JokiDuon, jonne on toteutettu myös valaistusratkaisuita Winled-valaisimilla, keskeisiä lähtökohtia suunnittelussa olivat jokirannan näkymien hyödyntäminen, sisä- ja ulkotilojen jatkuvuus, persoonallisuus, rentoutuminen sekä erilaisten elämäntilanteiden huomioiminen.

Kanna on suosittu valaistusratkaisu koteihin

Winledin alasvalovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin värinsä, suunnattavuutensa kuin esimerkiksi upotussyvyteensäkin puolesta. Neliskanttiset Kanna-alasvalot ovat suosittu valaistusratkaisu muun muassa useissa asuntomessukohteissa, ravintoloissa sekä julkisrakennuksissa.

Valaisin on matalan upotussyvyytensä ansiosta helppo asentaa matalampaankin koolaukseen. Niiden laaja-alaisen valokeilan vuoksi, valaisimet takaavat tasaisen ja varjottoman valaistuksen tilaan.

Kanna-valaisimet ovat himmennettävissä ja niitä on saatavilla eri tehoisena.

LED-valot makuuhuoneessa Kanna-valaisimet uppoutuvat sulavasti kattoon ja tuovat tunnelmallisen valon makuuhuoneeseen.

Suunnattavat ja himmennettevät valaisimet luovat tunnelmaa olohuoneeseen. Olohuoneessa on suunnattavaa Spectri-valaisinta. Valaisin on valkoinen, mutta se on mahdollista maalata halutun väriseksi.

Epäsuoralla valolla voidaan luoda kauniita valaistuksia keittiöihin. Keittiössä on käytetty epäsuoraa valoa kaapeissa, joka on erittäin suosittu valaistusratkaisu. Lisäksi valoa tilaan tuo Kanna 12W-valaisimet.

Alasvalot ovat hyviä ratkaisuita pesuhuoneisiin. Kanna sopii myös loistavasti pesuhuoneisiin.

Kaunis Kanna sopii kattoon. Kanna on ollut yksi suosituimmista valaisimistamme ja sitä onkin käytetty monissa ravintoloissa ja kodeissa ympäri Suomen.

Winledin LED-valot Porin Asuntomessuille 2018

Muista myös lukea artikkelit muista kohteistamme Porin Asuntomessuilta, joihin on toteutettu valaistusratkaisuja Winledin LED-valoilla:

Kohde nro 20: Casakivi

Kohde nro 21: Jokilammi

Kohde nro 25: Kodin Terra-talo

Kohde nro 28: Villa Poiju

Muiden vuosien messukohteidemme valaistuksiin pääsette tutustumaan Asuntomessut-sivullamme.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 23.07.2018

Lue myös