Pihtiputaan paloasemalla laitetaan sireenit päälle LED valaistuksessa


Pihtiputaan paloasemalla voi välillä tulla pikaisia äkkilähtöjä, jonka vuoksi nopean liikkumisen takia tilat eivät voi olla pimeät. On helpompaa ja turvallisempaa liikkua kiireessä, kun tiloissa on tasainen ja kirkas valo. Tila päädyttiin valaisemaan Runkovalaisimilla sekä Aada-valopaneeleilla. Paloaseman valaisimien asennuksen toteutti EL-Point Oy.

Pukeutumistilat paloasemalla LED-valoilla

Aada LED-paneeli tarjoaa häikäisemätöntä valoa

Palomiesten pukuhuoneessa tarvitaan hyvä valaistus, jotta pukeutumiseen ei kuluisi turhaa aikaa ja vaatteet menisivät hetkessä päälle. Tilat päädyttiin asentamaan Aada-paneeleilla, joiden etuja ovat muun muassa häikäisemättömyys sekä tyylikäs ja moderni ulkonäkö - unohtamatta tietenkään siitä lankeavaa tasaista ja kirkasta valoa.

Tehokas ja kirkas valaistus ledeillä

Aada-valopaneeli on ollut erittäin suosittu valaisinvaihtoehto varsinkin toimistojen ja muissa työtiloissa ympäri Suomen. Aada-valaisimet sisältävät flicker-free -ominaisuuden, joka tarkoittaa sitä, ettei valaisimesta lähde aivojen aistimaa haitallista välkyntää. Tämän vuoksi tuote soveltuu tiloihin missä videokuvataan tai on migreenistä kärsiviä ihmisiä.

Aadan värilämpötila on valittavissa joko neutraalina tai lämpimänä, jolloin tilan tunnelman saadaan helposti rakennettua tarkoituksen mukaiseksi. Aada LED-paneelia on saatavilla 60x60 koon lisäksi myös 30x120 ja ne voidaan asentaa eri tavoilla, kuten pinta-asennuskehyksen, jousten tai vaijerikiinnityksen avulla.

Runkovalaisimella valoa halliin

Energiapihit ja pitkäikäiset Runkovalaisimet

Winledin tehokkaat, energiapihit sekä pitkäikäiset Runkovalaisimet 60W ovat oiva korvaaja vanhoille loisteputkille. Niitä on asennettu mm. autokorjaamoihin, navettoihin sekä myymälätiloihin ympäri Suomen, ja kyseessä onkin erittäin monikäyttöinen valaisin.

D-merkitty Runkovalaisin on monipuolinen valaisin varustettuna IP65- sekä IK10-luokituksella, ja se kestääkin hyvin esimerkiksi pölyä, kosteutta ja likaa. Valaisimen yksi asennusystävällinen ominaisuus on se, että valaisimia on mahdollista kytkeä useita sarjaan. Opaalipintainen suojakupu takaa tasaisen sekä häikäisemättömän valaistuksen.

D-merkitty valaisin

Kaiken kaikkiaan LED-valaisimet ovat loistava valinta takaamaan työskentelyn sujuvuuden, turvallisuuden sekä tehokkuuden, ja laaja mallivalikoimamme mahdollistaa valaistusratkaisut tilaan kuin tilaan.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 17.08.2018

Lue myös