Aloitimme toisen talomme rakentamisen mielestämme hyvän suunnittelun jälkeen toukokuun alussa 2016. Meillä oli selvä visio, mitä haluamme ja 15 vuoden takaisen edellisen rakentamisen jälkeen selkeä ajatus siitä, että valaistuksen tulee olla erilainen ja uudenaikainen. Niin vain aika huristeli ohitsemme ja yhtäkkiä pitikin sähkösuunnitelmaa varten tietää mihin ja millaisia valaisimia haluamme.

Ruokailutilan valaistus

Veljeni vinkkasi Winledin Bloggaa ja Someta -kampanjasta, ja niinpä otimme yhteyttä yritykseen ja saimme heti sovittua yhteisen palaveriajan Winledille. Homma alkoi rullata :) Toimistolla oli avoin ja nuorekas ilmapiiri ja asiantuntemus sekä innokkuus huokui henkilökunnasta. Pieni omakotitalorakentajakin huomasi olevansa tärkeä ja odotettu asiakas, niin hyvin meidät joka käynnillämme kestittiin :)

Meille nimettiin oma valaistussuunnittelija, Niko. Ensimmäisessä palaverissa kerroimme omista toiveistamme ja ajatuksistamme valaistuksen suhteen. Pohjakuvan perusteella kävimme huonekohtaisesti läpi millaista valaistusta olimme mihinkin ajatelleet. Ja käsittämätöntä oli se, että Niko oikeastaan luki meitä kuin avointa kirjaa, ja 3D-mallinnukseen jopa sisusti taloamme, kuten olimme suunnitelleet; ajatustenlukija!

Keittiön valaistus

3D-mallinnuksen avulla pyörittelimme yhdessä Nikon kanssa muutamia kertoja huoneiden valaistus mahdollisuuksia ja voi miten paljon niitä olikaan! Näimme livenä kaikki valitsemamme Winled-valaisimet ja 3D:nä sen miltä niiden valaistus tulisi talossamme näyttämään. Mahtavaa! Ja niin henkisesti helpottavaa kaiken muun rakennuskiireen rinnalla.

Valaisinluettelosta sähkömiehemme sai kaiken tarvitsemansa tiedon asennuksia varten. Hänen mielestään tuotteet olivat laadukkaita ja helposti asennettavia moneen muuhun merkkiin verrattuna. Tämä projekti toi myös hänen työhönsä uutta ja mielekkyyttä :)

Asiakaspalvelusta saimme aina Eemelin kiinni, kun tarve oli ja mikään ei ollut hankalaa, asiat hoituvat kuten oli sovittu.

Oheiset kuvat kertokoon puolestaan lisää 135 neliön omakotitalomme valaistuksesta ja lisää laitamme vielä kun saamme kaiken valaistuspuolella loppuun. Ulkovalaistus on seuraava projektimme ja eiköhän siihenkin yhteistyökumppani löydy Winledistä.

Suosittelemme lämpimästi :)

Takan kohdevalaistus

Eteisaulan seinävalaisimet

Keittiön valaistus

Tekstin on kirjoittanut asiakkaamme Heli. Valaistussuunnitelman tähän kohteeseen teki Niko Kyösti.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 29.11.2017

Lue myös