Modernia valaistusta epäsuoran valon listoilla


Porvoossa sijaitsee uudehko metsänlaitakoti, joka on ihanan avarasti toteutettu yksitasoratkaisu. Asuntoon tulvii paitsi luonnonvaloa, mutta myös onnistuneen valaistussuunnittelun tuomaa kirkkautta.

Lilja LED-valaisimet ovat matalan upotussyvyytensä ansiosta helppo asentaa matalampaankin koolaukseen. Laaja-alaisen valokeilansa ansiosta Lilja takaa tasaisen valaistuksen ympäristöönsä.

Avointa tilaa on paljon

Epäsuoran valon listoilla saat tilaan kuin tilaan rutkasti uutta ilmettä. Listat ovat kevyitä, edullisia ja helposti asennettavia ja ne soveltuvat niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin. Mukana toimitetaan aina vastaava määrä miniprofiilia. Kaikki listat voidaan maalata sopivan värisiksi, esimerkiksi sisustusta mukaillen.

Moderni makuuhuone

Tytäryhtiömme Epäsuoravalo Oy on nimensä mukaan erikoistunut tuottamaan visuaalisesti upeita valaistusratkaisuja, joissa valonlähde jää kokonaan silmältä piiloon. Alumiiniprofiilien ja valolistojen avulla on mahdollisuus loihtia upeita ratkaisuja kattoon, seinille, porraskäytäviin, keittiöihin ja julkisivuihin - ainoa käyttöä rajoittava tekijä on lähinnä mielikuvitus. Suosituimmat mallit niin profiileista kuin valolistoistakin löytyvät meiltä varastotuotteina. Lisää malleja löytyy osoitteesta: www.epasuoravalo.fi

Keittiön valaistus


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 14.03.2018

Lue myös