Mikkelin Asuntomessut 2017: kohde no. 27 — Villa Kuusikko


Mikkelin Asuntomessukohde Villa Kuusikko on moderni ja valoisa kivitalo. Kodin isoista ikkunoista aukeaa kaunis näkymä suoraan luonnon keskelle ja samalla sisälle tulvii auringonvaloa. Perhe on alkuperäiseltä kokoonpanoltaan ollut kuusihenkinen, josta Villa Kuusikko saakin nimensä - lapset ovat tosin muuttaneet omiin nurkkiinsa.

Tilan suunnittelussa on haettu arjen toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä - kuten myös valaistuksessa.

Antlia sopii koteihin Oleskelutilassa Antlia luo kauniin ja huomaamattoman valaistusratkaisun huoneeseen.

LED-spottivalaisimet korostavat kaunista kotia

Kodin sisävalaistuksessa on käytetty 6-wattisia Antlia-alasvaloja, jotka luovat kauniin kapean valokeilan koristamaan kotia. Valaisinten spottimainen valokeila on omiaan korostamaan tilan sisustusta ja arkkitehtuuria. Tällä tyylikkäällä valaisimella on vain 65 millimetrin upotussyvyys ja lisäksi se on suunnattavissa, jolla voidaan tuoda esiin juuri haluttuja asioita.

Antlia on huomaamaton, mutta antaa laadukkaan valon. Antlia-valaisin on ollut suosittu varsinkin kodeissa

LED-nauha soveltuu erinomaisesti erilaisiin valaistustarpeisiin

Pesuhuoneessa on käytetty epäsuoraa valoa valonauhoilla, jolla saadaan mukava tunnelma tilaan, mutta myös tarpeeksi valoa peseytymiseen. Valonauhat tarjoavat monipuoliset valaistusratkaisut kodeista konttoreihin, ja ne tekevät tiloista hetkessä näyttäviä, tyylikkäitä sekä toimivia, ja tuovat kalusteiden parhaat puolet esiin tavalla, jonka rinnalla muut valaistusratkaisut kalpenevat.

Valonauharatkaisut ovat olleet suosittuja Asuntomessukohteissa Oikein valitulla valonauhalla voidaan luoda näyttäviä valaistusratkaisuja tiloihin.

Ulkovalaistuksella julkisivu esille

Pihasta on rakennettu aikuiseen kiireettömään elämäntyyliin sopiva pihakokonaisuus, jonka avainasemassa on ollut helppohoitoisuus. Piha-alueen ja julkisivun valaistukseen on käytetty erittäin suosittua Hydra 12W -seinävalaisinta. Tämä LED-valaisin soveltuu erittäin hyvin sekä ulko- että sisävalaistukseen. Hydran valokeila on itse säädettävissä valaisimen sisällä olevia heijastuspintoja kääntämällä, jolloin käyttäjä voi luoda juuri itselleen miellyttävän valonjaon. Hydrassa on myös mahdollisuus säätää valokeila joko yhteen tai kahteen suuntaan.

Hydra on suosittu LED-seinävalaisin. Hydra luo kauniin valonjaon talon julkisivuun.

Pihan kivetykseen on myös laitettu upotettavaa Velmu LED-valaisinta. Kyseinen terassivalo on juuri ulkokäyttöön soveltuva valaisin, joka toimii erittäin hyvin pihakäytävien valaisussa, sillä valaisin on valmistettu teräksestä ja iskunkestävästä lasista.

Velmu LED-valaisin asennettuna terassille. Velmu on kestävä valaistusratkaisu terasseihin ja pihakäytäville.

Lue myös muista Winledin valaisemista Mikkelin Asuntomessukohteista:

Villa Saimaanhelmi

MinunValo

Muiden vuosien messukohteidemme valaistuksiin pääsette tutustumaan Asuntomessut-sivullamme.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös