Maalaustavaraliikkeen valaistus uusiksi — ML vuokraus


Astuessa sisään ML-Vuokrauksen tiloihin huomaa tulleensa ammattilaisliikkeeseen.

Omistaja Tero Mäkelä kertoo, että hän on kasvattanut liikkeen palvelutarjontaa reippaahkosti edellisen omistajan siirryttyä eteenpäin. Mikä alkoi pelkästä maalaustarvikemyynnistä on kasvanut nyt kattamaan laajan pienrakennustarvikevalikoiman ja konevuokraustoiminnan. Pääasiakkaina toimivat alan ammattilaiset, pientalorakentajat ja remontoijat sekä alueen pienyritykset.

"Helppoahan tämä ei ole varmasti kenelläkään tällä hetkellä, kun rakentamista on niin vähän. Korjausrakentamisen tarvetta kuitenkin on", Mäkelä kertoo.

Tilojen uusi valaistus toteutettu Runkovalaisimilla

Tuotteet esille uudella valaistuksella

Päätös valaistuksen uusimisesta oli ollut helppo, kiitos Timpan (Kotkan Sähköasennus), joka oli suurehkoista sähkölaskuista puhuttaessa ottanut esille LED-valaisinvaihtoehdon monine hyötyineen. Timppa kolleegoineen oli hoitanut valaistuksen uusimisen Mäkelän mukaan todella nopeasti. Liikkeen valaisimien määrää vähennettiin, mutta valon määrä kasvoi huomattavasti.

Asennus tapahtui nopeasti ja valaisimet säästävät reilusti sähköä

Tila on miltei ikkunaton, mutta hyllyillä ja seinillä olevat tuotteet näkyvät selkeinä lattiasta kattoon, kiitos onnistuneen, 42-wattisilla runkovalaisimilla toteutetun LED-valaistuksen.

"Ennen tuossa kassan päällä jäi tuo takaseinän yläreuna ihan pimeäksi. Nythän se näkyy ihan koko seinä, kaikki tuotteet", kertoo Mäkelä.

Sama jatkuu läpi myymälän, jossa käytäviä jakavat korkeat hyllytkään eivät saa katkaistua tasaista valoa. LED-valoihin siirtymisen jälkeen myös sähkölasku on pienentynyt yli puolella.

"Tyytyväisiä ollaan, ero vanhaan on huomattava", Mäkelä vielä lisää.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 28.11.2017

Lue myös