MAN Centerin ulkovalaistus ledeillä


Ulkovalaistukseen panostaminen on yrityksillä tärkeää, koska suurin osa Suomen vuodesta on pimeää. Kun esimerkiksi tehdään lastausta, korjausta tai siirrellään asioita pihalla, on tärkeää että valaistus on suunniteltu niin, että se on toimiva ja tarpeeksi tehokas.

On tärkeää varmistaa riittävä valomäärä, jolloin kulkureitit ja sisäänkäynnit ovat turvalliset - unohtamatta tietenkään, että hyvin suunniteltu ulkovalaistus kohentaa huomattavasti julkisivua, kuten MAN Center Espoossa!

MAN Center Espoo palvelee asiakkaita kaikissa MAN kuorma-autojen myynnissä, huollossa kuin varaosissa. MAN Truck & Bus tarjoaa kuorma- ja linja-autot kaikenlaisiin kuljettamisen tarpeisiin.

MAN Centerin ulkovalaistus

MAN Centerin ulkovalaistus ledeillä

Winledin teollisuusvalaisimista löytyy tehokkaita valonheittimiä, joilla voidaan valaista niin halleja, suuria piha-alueita kuin esimerkiksi erilaisten teollisuudenalojen laitoksiakin.

MAN Centerin valaistuksessa käytettiin ennen 400W elohopealamppuja, jotka korvattiin kirkkailla LED-valaisimilla.

Ulkovalaistuksessa päädyttiin käyttämään Saturnus 200W -valaisimia. Kyseiset valaisimet ovat juuri teollisuuden ja ulkovalaistustarpeisiin suunniteltu tehokas valonlähde, jotka kestävät kovia ja vaativiakin olosuhteita IP65 ja IK10 -luokitusten vuoksi.

Saturnus 200W sopii ulos ja sisälle

Lastauslaiturilla on käytetty 3 kappaletta Saturnuksen 100W -valaisimia. Valaisimista on myös saatavilla 150W -malli, jota on käytetty pitkällä julkisivulla.

Pitkäikäisyys tuo säästöjä

Koska meillä on Suomessa pitkä ja pimeä talvi, ulkovalot ovat pitkiä aikoja päällä. Tällöin on hyvä valita LED, koska samalla saadaan käyttötunteja sekä rahallisia säästöjä verrattuna muihin vanhempiin valaistusratkaisuihin.

Saturnus-valaisimen kanssa ei tarvitse myöskään pelätä, että ne sammuisivat lyhyen käytön jälkeen - valaisimet ovat pitkäikäisiä, niihin luvataan 50 000h käyttöikä, ne ovat huoltovapaita sekä tietenkin 5 vuoden takuu.

Ulkovalaisimien asennuksen toteutti Laaksolahden Sähkö Oy.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 26.10.2018

Lue myös