M Roomissa ei enää käännellä tuoleja — hyvä työvalo muutti arjen


M Room on kokonaisvaltaisesti, ilman ajanvarausta palveleva parturi miehille. Tähän ainutlaatuiseen palvelukonseptiin kuuluvat kaikki miehisen groomauksen palvelut hiustenleikkauksista ja parta-käsittelyistä rentouttaviin M Extra -hoitokäsittelyihin.

"Tällä hetkellä Suomessa on 57 liikettä. Lisäksi liikkeitä on Saksassa, Ruotsissa ja Espanjassa sekä USA:ssa", kertoo tekninen johtaja Hannu Pajari.

Vanha valaistus ei ollut tarkoitukseen sopiva

Oulussa yhdistettiin kaksi M Roomia, jonka myötä uuden liikkeen palvelutaso nousi sekä yrityksen konsepti kehittyi. Uudessa liiketilassa tehtiin vanhan valaistuksen analysointi, joka ei ollut enää riittävä nykyaikaan ja optimalista tarkkuutta vaativien palveluiden toteuttamiselle. M Roomin uudet tilat ovat myös matalat, jonka vuoksi tehokkaat ja laajan avautumiskulman LED-paneelit olivat tiloihin sopiva ratkaisu.

Ei tarvitse käännellä penkkiä

"Kirkas ja tasainen työvalo on meille tärkeää ja se myös toimii osittain sisustuselementti", Pajari kertoo.

"Entisiin liiketiloihin verrattuna täällä on huomattava ero - tilat olivat sellaiset puolipimeät. Meillä on täällä uusissa tiloissa valoisaa, jonka myötä ainakin itse tuntee olevansa pirteämpi" kertoo M Room Oulun parturi Jonna Jokilahti.

Erilaisia kiinnitystapoja

Tasaisessa valaistuksessa päästään tekemään viimeisen päälle hyvää jälkeä

Enää Oulun M Roomin työntekijöiden ei tarvitse käännellä asiakkaan tuolia ja hakea oikeita valaistuskulmia sekä varjottumuutta hiustenleikkuussa. M Roomin tiloissa päädyttiin käyttämään 60x60 Eden-valopaneelia, joka toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä ja tasaisen työvalon lähteenä.

Tarkat valaistussuunnitelmat yhdistettynä laadukkaisiin tuotteisiin varmistavat sen, että sijoitettuna hiustenleikkauspisteiden päälle valoa riittää katosta koko leikkauspaikan päälle luoden valoisan ja varjottoman työskentelytilan - leikkaaminen on helpompaa, tarkempaa ja värit näyttävät paremmilta.

Työ on helpompaa

Tyylikäs ja häikäisemätön valaistusratkaisu

M Roomin tiloissa on käytetty pesupisteiden luona uudenlaista valaistusratkaisua. Eden-valopaneelia ei ole kiinnitetty kattoon, vaan se on asetettu roikkumaan LED-puoli kattoon kohdistettuna, joka luo tunnelmallisen valaistuksen. Valaisin on helppo asentaa ja eri kiinnitysvaihtoehdot mahdollistavat sen käyttämisen tilassa kuin tilassa. Mikäli upotus T-lista moduulikattoihin ei ole mahdollista, voidaan ne asentaa joko pinta-asennuskehyksen, jousten tai magneettikiinnityksen avulla.

"Nyt joka puolella on yleisesti valoisampaa. Enää ei tarvitse nähdä vaivaa sen eteen, että löytäisi hyvän valon työtä tehdessä. Meidän työssämme tärkeää on hyvä valo, jotta näemme tehdä viimeisen päälle hyvää jälkeä", kertoo Jokilahti.

Edeneillä toteutettu valaistus takaa tarkan työskentelyn, tehokkuuden ja työturvallisuuden.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 28.11.2017

Lue myös