Haaveilemamme vapaa-ajan asunto on valmistunut ja valaistussuunnitelmakin onnistui todella hyvin. Illan nyt pimetessä, ulkoseinissä olevat Hydra-valot antavat kauniin auramaisen valon sekä ylös- että alaspäin seinää pitkin. Valon linjaa (auraa) voi myös säädellä oman maun ja tarpeen mukaan valaisimen sisältä.

Valaisimet antavat myös hyvän ja riittävän valaistuksen talomme ulkoterassille ja lähiympäristöön. Vinkkinä muille, niihin(kin) kannattaa laittaa himmennin, jolloin valon määrä voi säädellä ja luoda erilaisia tunnelmia esim. terassille.

Olohuoneen led-valaistus vapaa-ajan asunnossa

Olemme myös tyytyväisiä meidän sisävalaistukseemme. Yhdistettyyn olohuoneeseen, keittiöön ja ruokailutilaan laitoimme Tupla-Spectrit himmentimillä. Niistä saa hyvän yleisvalaistuksen, jota voi täydentää muilla lampuilla esim. ruokailupöydän ja saarekkeen yläpuolelle. Monena iltana sammutamme valot ja ihailemme suurista ikkunoista auringon laskua ja värienloistoa taivaalla.

Makuuhuoneen valaistus vapaa-ajan asunnossa on toteutettu LED-valoin

Makuuhuoneen valaistus oli hieman haastavaa, kun tilaan ei mahdu yöpöytiä ja täten siis ei myöskään lukulamppuja. Niitä emme halunneet laittaa seinään, koska siihen on muita suunnitelmia, joita tosin emme vielä ole ehtineet toteuttaa.

Tässäkin tapauksessa tupla-Spectrit toimivat täydellisesti lukulamppuina. Lampuissa on omat katkaisimet ja valoa on tarpeeksi lukua varten.

Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä Winledin valoihin ja toimintaan - ja vaikka vahingossa saimme vääränväriset ulkovalot, uudet toimitettiin pikaisesti tontille.

Nyt on aika nauttia ihanasta uudesta mökistä rakennusurakan jälkeen!

Tämän vieraskynäkirjoituksen on kirjoittanut asiakkaamme Anne Maupin.

Annen aikaisemman kirjoituksen valaistussuunnittelusta voit myös lukea blogistamme!


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 22.09.2020

Lue myös