2016 vuoden alussa päätimme rakentaa omakotitalon, josta olimme unelmoinut jo pitemmän aikaan. Löysimme netistä sopivan talon, josta suunnittelimme itse oman näköisen yhdessä talopakettifirman edustajan kanssa. Ostimme talopaketin ulkoa valmiiksi, mutta halusimme sisältä tehdä itse.

Saatiin 2016 keväällä rakennuslupa jätettyä rakennusvalvontaan ja oli aika miettiä laattoja, sähköjä, vesikalusteita ja muita näkyviin jääviä materiaaleja, mutta valaistus ei käynyt tässä vaiheessa vielä mielessä.

Omakotitalon ulkovalaistus

Kesällä 2016 oli Seinäjoen asuntomessut ja lähdimme sinne, jos sieltä tulisi uusia ideoita ja olisi hyviä tarjouksia eri tuotteista. Yhdessä messujen talossa oli Winled Oy:n edustajia useampi pitämässä esitystä Bloggaa & Someta -kampanjasta ja taisi siinä talossa olla Winledin valaistuskin. Edustajat saikin meidän kiinnostuksen heräämään valaistuksien ja kampanjan osalta, mutta jäimme miettimään vielä, että tarvitsemmeko valaistussuunnitelmaa, koska olimmehan me suunnitelleet itse lähes koko talon.

Kotiin päästyämme ja hetken mietittyä halusimme, että valaistuksen suunnittelee ammattilainen ja valaisimet on laadukkaat. Ilmoitimme Winled Oy:n edustajalle, että osallistumme Bloggaa ja Someta-kampanjaan ja siitä alkoi tiivis yhteydenpito suunnittelija Lauri Laineen kanssa, jonka kanssa yhteistyö toimi erinomaisesti.

Sisälle halusimme Kanna-valaisimet, joiden värilämpötila 4000k. Näissä Kanna-valaisimissa miellytti neliskulmainen muoto. Keittiön tasoa valaisee yläkaapin alta valonauha.

Ulkovalot ovat mallia Hydra, joissa on mahdollista säätää valokeilaa mieleiseksi.

Nyt vuoden ollaan asuttu uudessa talossa ja olemme tyytyväisiä Winledin toimittamiin valaisimiin ja Lauri Laineen suunnittelemaan valaistukseen.

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Olli ja valaistuksen suunnitteli Lauri Laine.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 03.12.2019

Lue myös