Led valot viimeistelevät Saimaa Lifen lomakylän


Imatralla sijaitsevassa lomakylässä riittää sesonkina vilinää ja vilskettä. Tämä mökkikeskus nimeltään Saimaa Life sijaitsee lähellä Saimaan järveä.

Tyylikäs Saimaa Life-lomakylä on moderni, ensikädessä venäläisvierailijoille suunnattu majoituspiste. Kohteen asennustöistä on huolenpitänyt Imatran Sähköasennus.

Toimiston LED-valaistus

Toimistotilat ovat modernit ja tunnelmalliset. Sen riittävä valaistus on toteutettu Winledin Iiris-alasvaloilla, jotka sopivat loistavasti puiseen kattoon.

Iiris LED-valaisin sopii täydellisesti tilaan kuin tilaan ja tuo yksityiskohdat kauniisti esiin. Se on ominaisuuksiltaan tehokas, omaa hyvän valojaon ja se on huomaamaton katossa. Sen suunnattavuuden ansiosta, Iiriksellä voidaan helposti korostaa haluttuja kohteita kuten esineitä tai pintoja. Valaisin on myös himmennettävissä, jonka myötä tiloihin voidaan luoda haluttu valaistusteho.

Ammattilaiskeittiö tarvitsee tehokkaan led-valaistuksen

Ammattilaiskeittiö tarvitsee tehokkaan valaistuksen, joka helpottaa tarkkuutta vaativaa työskentelyä sekä tekee työnteosta mielekkäämpää. Keittiön LED-valaistuksen kanssa ei ole pihtailtu ja korotetussa keittiötilassa työntekijät pääsevät nauttimaan erinomaisesta valaistuksesta Iiris-valaisimien ansiosta.

Led-valaistus avaa eteisen

Huoneiston valaistus toivottaa tervetulleeksi

Tämä huoneisto on kaksitasoinen perheasunto. Huoneistossa on käytetty Iiris-, Lilja- ja Helmi-lasikuutio LED-valaisimia. Valaistuksella pyritään toteuttamaan mukava ja turvallinen tunnelma sen vieraille. Sisääntullessa vieras tuntee olonsa tervetulleeksi.

Valoa on riittävästi, muttei kuitenkaan liikaa. Valaistuksen suunnittelussa on tärkeää muistaa, että enemmän ei aina ole parempi - kotoisuus katoaa äkkiä leikkaussalityylisen valaistuksen myötä. Hyvä valaistus ei häikäise tai synnytä haitallisia varjoja.

Valaistuksen säädettävyydellä mahdollistetaan se, että valaistus on muokattavissa vieraiden omien tarpeiden ja halutun tunnelman mukaan.

Ledivaloilla valaistu keittiö

Olohuoneen led-valaistus

Led-valaistus herättää keittiön henkiin

Led-valaistus herättää makuuhuoneen henkiin

Toinen huoneisto on yksitasoinen pariskunta-asunto. Klassisen moderni ja leikittelevä harmonisuus jatkuu tässä tilassa ja sen onnistunut LED-valaistus täydentää kokonaisuuden.

Kaappien alla oleva valonauha tuo keittiöön tunnelmaa sekä riittävän valon keittiöaskareihin.

Saimaa Life on toteutettu tyylikkyys, käytännöllisyys ja ekologisuus mielessä.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 27.11.2017

Lue myös