Laadukkaat tuotteet vaativat laadukkaan yrityksen — Winledin ISO 9001 laatusertifikaatti uusittiin


Meillä Winledillä laatu on muutakin kuin korulause kuvastossa. Laadukkaat tuotteet ja laadukas palvelu syntyy, kun koko toiminta on laadukasta.

"Laadukkaan toimintamme varmistamme noudattamalla ISO:9001:2015 -laatustandardia. Tämä sertifikaatti on maailmanlaajuisesti tunnettu tapa mitata yrityksen toiminnan laadukkuutta, johon liittyy oleellisesti toimintamme kehittämisen mittaaminen sekä liiketoiminnan prosessien arvioiminen", kertoo Winled Oy:n toimitusjohtaja Jari Savela.

Kiwa, entinen Inspecta Oy, myönsi Winled Oy:lle ISO 9001:2015 -standardiin perustuvan sertifikaatin jälleen kolmeksi vuodeksi, kun auditoinneissa todettiin Winledin täyttävän sen mukaiset vaatimukset.

Me olemme laatineet laatujärjestelmän, joka kattaa Winled Oy:n kaikki toiminnot, niihin liittyvät palvelut ja tuotteen tekniseen laatuun ja 3D-valaistussuunnitteluun liittyvät toiminnot. Myös yrityksen toimintaan ja tuotantoon liittyvät ulkopuolisilla teetettävät työvaiheet ja työkokonaisuudet ohjeistetaan, ja niitä seurataan ja kehitetään standardin vaatimusten mukaisesti.

Ulkoinen auditoisijamme ja pitkäaikainen kumppanimme Kiwa on ollut meille loistava kumppani laadukkaan toiminnan kehittämisessä. Heidän myöntämänsä sertifikaatti on myös meille tärkeä mittari laadukkaana valaisinvalmistajana olemiseen ja onnistumisemme mittaamiseen.

"Koronasta johtuva vallitseva tilanne on vaikuttanut myös meidän toimintaamme. Olemme pyrkineet löytämään tilanteesta uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia ja muun muassa parantaneet toimitusvarmuutta nostamalla varastosaldoja tuotteille. Olemme kehittäneet toimintojamme jatkuvasti muuttuvien tilanteiden mukaisesti, jotta voimme parhaalla tavalla palvella kumppaneitamme, asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme", Savela toteaa.

Riittävän tarkasti määritellyt prosessit ja niiden seuranta luovat selkeät toimintatavat järjestelmälliseen toimintaan ja muodostavat pohjan laadukkaan toiminnan ja palveluiden jatkuvalle kehittämiselle.

Lue lisää laatupolitiikastamme ja yrityksestämme.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 05.01.2021

Lue myös