LED valaistus keittiökaappien päälle


Asumme omakotitalossa Pohjois-Savossa, joka valmistui tammikuussa 2016. Talon suunnitteluvaiheessa päädyimme Ikean keittiöön, johon emme ottaneet silloin heidän omia valojaan ylös.

Katossa meillä on kaikissa huoneissa 4000 Kelvinin led-valot, jotka valaisevat hyvin ja joiden sävystä pidän. Nyt talven pimeimpinä kuukausina, minua alkoi kuitenkin häiritä keittiönkaappien päällisen pimeys, jonne emme asentaneet rakennettaessa ledejä ollenkaan.

Keittiön kaappien valaistus Alkulähtö kohta oli tämän näköinen. Keittiön yläkaappien yllä ei ollut valoa.

Olin käynyt useana vuonna Asuntomessuilla, joissa muistin ihailleeni Winledin valaistusratkaisuja eri kohteissa, ja nimi oli jäänyt mieleeni.

Otin yhteyttä heihin, ja nopeasti minulle jo vastattiinkin, ja kerrottiin mitä tuotteita tarvitsen keittiön kaappien valaistuksen toteuttamiseen.

LED nauhalla voidaan toteuttaa kauniita valaistusratkaisuita Puretut paketit, josta paljastui LED-nauhat, muuntaja & alumiiniprofiilit.

Kaapit keittiössä valaistuivat LED-nauhoilla

Toimitus oli myöskin nopea, ja pääsimme pian jo asentamaan valoja. Toimitus sisälsi led-nauhat, alumiiniprofiilin ja nauhoille sopivan muuntajan.

LED-nauhat sopivat keittiön kaapistojen valaistusratkaisuksi LED-nauhat mallattuna alumiiniprofiileihin. Niiden avulla led-nauhasta saadaan saadaan luotua kestävä valaisin.

Led-nauhat oli helppo asentaa metallikiskoihin, ja ne ovat todella sirot ja huomaamattomat, jos esimerkiksi mietit niitä keittiön kaappien alapuolelle työvaloiksi.

4000K kaunis valaistus valonauhoilla Keittiön yläkaapit ja valonauhan asennus.

4000K neutraali valo on todella kaunis ja valkoinen sekä erittäin valaiseva. Pidän siitä, että nyt sama valonsävy löytyy meiltä katosta sekä keittiökaappien päältä.

Meillä oli kaappien päällä valmiina pistorasia, johon laitoimme kaukokytkimellä toimivan pistokkeen, joten valot saa helposti päälle ja pois alhaalta käsin, ja selvisimme ilman suurempia sähkötöitä.

Lopputuloksesta saatiin erittäin toimiva ja näyttävä ledinauhoilla Ja kuin päivä olisi tullut illalla! Mikä valo!

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen, ja nyt vain valon nälän kasvaessa mietin, että mitkä huoneet seuraavaksi kaipaisivat lisävalaistusta? 😉

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Laura.

Katso myös Lauran Instagram MyStory-kohokohdat valaistuksesta! ja ota seurantaan @lauran.kotona -Instagramtili!

PS. Jos sinä etsit esimerkiksi keittiön alakaappeihin tai välitilaan valaistusratkaisuita, niin suosittelemme lukemaan LED-valot keittiöön artikkelimme!

Winledin laajasta valikoimastamme löydät monen sortin valaistusratkaisut keittiöihin ja muihin kodin tiloihin.


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 19.03.2019

Lue myös