Lääkäriasema Resetti valaistaan ledeillä


Idyylinen puurakennus nautiskelee kevätauringosta Kiteen keskustassa. Rakennuksessa sijaitseva Kiteeläinen yksityislääkäriasema Resetti tarjoaa korkeatasoisia lääkäripalveluja yksilöllisesti ja ammattitaitoisesti. Palveluihin kuuluu myös laboratoriopalvelut, jalkojen virheasentojen tutkimukset, työnohjaus sekä erilaiset tähystystutkimukset.

henkilökuntaa tiskillä

Asianmukaista ja tehokasta valaistusta lääkäriasemalla

Valaistus on ollut riittävä ja asianmukainen lääkäriasemalle. Vastaanottotiskin yllä roikkuvat lisävalaisimet eivät normaalisti ole käytössä, toteaa Ursula Pirinen Resetin vastaanotosta.

Vastaanotossa on käytetty EV-sähkön asentamia Eden 60x60 LED-paneelivalaisimia. Ympäri Suomea käytetty valaisin on loistava valinta toimistoihin, lääkäriasemiin ja muihin toimitiloihin. Eden-paneeli takaa hyvän työvalaistuksen ja sitä on saatavilla useaa kokoa ja eri teholuokkaa.

toimiston valaistus

Eden on valinta, kun tarvitaan mahdollisimman tarkkaa erottelukykyä

Ensimmäisenä sisällä kulkiessa vastaan tulevat laboratorio- sekä ultraäänitilat. Tiloissa on käytetty Eden LED-paneelia. Valaisimella on laaja avautumiskulma, jolloin valoa riittää runsaasti - luoden valoisan ja varjottoman työskentelytilan. Eden sopii loistavasti tarkkuutta vaativiin töihin tasaisen ja kirkkaan valonsa vuoksi - eipä tietenkään olisi järin toivottavaa yrittää löytää suonia huonossa valossa!

Perus Eden-valikoimasta on saatavilla myös malli, joka on oiva vaihtoehto esimerkiksi laboratorioihin ja tiloihin, joissa tarvitaan mahdollisimman tarkkaa erottelukykyä. Tämän Eden-valaisin mallin MacAdam-arvo on alle kolme, joka merkitsee sitä, ettei ihminen pysty paljaalla silmällä erottamaan samassa tilassa olevien valaisinten värilämpötilojen eroja.

laboratorion valot

Monipuoliset asennustavat ja helppo asennettavuus

Sama valaisinlinja jatkuu myös vastaanottohuoneissa, kiinnitys on toteutettu upotettuna versiona. Valaisimet ovat helppoja asentaa ja eri kiinnitysvaihtoehdot mahdollistavat käyttämisen tilassa kuin tilassa. Mikäli upotus ei ole mahdollista, voidaan valopaneelit asentaa joko pinta-asennuskehyksen tai jousikiinnityksen avulla.

Pinta-asennukseen on tullut uusi ja helppo tapa - magneettikiinnitys. Tässä kiinnitystavassa magneetti ruuvataan kiinni kattopintaan, jonka jälkeen valopaneeli vain nostetaan paikoilleen.

valaistusta

Talon kellarikerroksessa sijaitsevat fysiatrian ja fysioterapian tilat, sekä ryhmäliikuntahuone. Näissä jatkuu yläkerrassa hyväksi todettu Eden-linja.

fysioterapia valaistus

liikuntasalin ledit

Eden on loistava valinta tarkan työskentelyn sujuvuuden takaamiseksi. Lisäksi laaja mallivalikoima eri kiinnitysvaihtoehtoineen mahdollistaa paneelivalaisimien hyödyntämisen erilaisiin tiloihin.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 28.11.2017

Lue myös