Kun valaistus on kunnossa syksyn pimeys ei tunnu niin pahalta


Vuoden 2017 lopulla valmistui projekti Keisarin Palatsi Hämeenlinnassa. Katutasossa sijaitsee Isännöinti Kuvajalle suunnitellut ja vuokratut toimistotilat ja alakerrassa kokoustiloja. Lisäksi alakerrasta löytyy uskomattoman hieno saunaosasto ja toisessa sekä kolmannessa kerroksessa on vuokrattavia asuntoja. Kaksioita ja kolmioita on mahdollista vuokrata kalustettuna. Esimerkiksi kun vesivahinko sattuu omassa kodissa, on Keisarin Palatsista mahdollista vuokrata asunto siksi aikaa, kun koti on asuin kelvoton korjausten alla. Myös työmatkalla oleva voi vuokrata asunnon, jolloin asuu kotoisasti mutta samalla kuin hotellissa.

Isännöinti Kuvajan väki pääsi marraskuussa 2017 muuttamaan täysin uudistettuihin toimitiloihin. Marraskuu oli pimeä ja sateinen. Muuttopäivän kunniaksi saatiin lumisade Hämeenlinnaan, mutta lumi suli äkkiä ja pimeä marraskuu jatkui. Iloksemme saimme koko työporukka huomata, että toimistomme käytännöllisyys on mietitty loppuun asti, valaistusta myöden. Eipä tuntunut pimeä marraskuu miltään Winled-valojen kanssa - valot ovat upeat ja käytännölliset. Yksi parhaimmista valojen ominaisuuksista on se, että ne ovat energiatehokkaat led-valaisimet. Niin kuin kaikki ovat kuulleetkin, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tässä kuvia Keisarin Palatsista.

Kuva Keisarin Palatsista remontointivaiheessa

Keisarin Palatsi ennen remonttia kuvat

Yläpuolella kuvia siitä, millaiselta näytti tulevissa toimistotiloissa ennen muutostöitä. Alla kuvia siitä, millaiselta meillä näyttää nykyään. Oikeastaan odotan jo pimenevää syksyä. Pimeys tässä valaistuksessa ei tunnu niin pahalta ja töitä on helppo tehdä kun valaistus on kunnossa.

Kuva Keisarin Palatsin toimitilojen valaistuksesta

Keisarin Palatsin tilojen valaistus

Kuva Keisarin Palatsin lopullisesta valaistuksesta

Keisarin Palatsin valaistus

Kuten mainitsinkin, tässä talossa on kerroksissa kaksi ja kolme vuokrattavia asuntoja. Asunnoissa on myös käytetty samaa valaistusta kuin toimistossamme. Valaistuksesta on kuulunut pelkästään positiivista palautetta asukkailta. On riittävästi valoa mutta saa myös halutessaan tunnelmaa. Helposti siis aina tarpeen mukaan. Valoja ei voi myöskään pelkästään kutsua valoiksi vaan ne ovat yksi tärkeä sisustuselementti ja tehostekeino.

Kuva Keisarin Palatsin asuntojen sisävalaistuksesta

Kuva kerrostaloasunnon keittiön valaistuksesta

Mainitsin myös alussa saunaosaston. Itseasiassa saunaosasto on oikeastaan väärä termi. Spa-osasto tai kylpylä tekee nimenä enemmän oikeutta kyseiselle tilalle rakennuksen alakerrassa. Ensimmäistä kertaa tuohon tilaan astuessa hämmästyin ja kykenin vain ihastelemaan näkymää. Sanoja ei juurikaan ollut. Ajatuksissa pyöri vain, että hetkinen, mihin minä tulin. Moderni, tunnelmallinen ja luokseen kutsuva ihana spa. Jälleen kerran tilaisuudesta riippuen, valaistus on helppoa ja nopeaa säätää tarpeen mukaan.

Keisarin Palatsin spa-osaston valaistus

Keisarin Palatsin saunaosaston valaistus

Postauksen on kirjoittanut asiakkaamme Seppo ja Annemari Kuvaja ja valaistuksen suunnitteli Toni Reinilä.

Käy myös lukemassa uusin juttu "Elämyskohteeseen valaistus — Asunto Oy Keisarin Palatsi"


Julkasija: Winled Oy, Winled Oy
Julkaistu : 18.09.2018

Lue myös