Kaunis juhlatila Söderkullassa sai LEDit


Kesällä 2015 kauniille paikalle Sipoon Söderkullaan valmistui moderni Willa Söder. Sen juhlatila tarjoaa asiakkailleen laadukkaita elämyksiä ja omalla nimellään kulkevia sisustustuotteita.

willa söder sali toinen suunta

Täydenpalvelun juhlatilat isollekin porukalle

Idea tilaan lähti ensin omasta tarpeesta – sopivan oloisia juhlapaikkoja ei tuntunut omiin häihin löytyvän. Omien toiveiden sekä ajatusten kautta suunnitelma lähti kasvamaan, ja lopulta tie ajatuksesta toteutukseen oli yllättävänkin lyhyt - Willa Söder nousi paikalleen nopeammin kuin yksikään tietämäni omakotitalo, kertoo omistaja ja äiti ajatuksen takana Sini Koponen.

Willa Söder tarjoaa monenlaisia juhlapalveluita. Käytettävissä ovat mm. suunnittelu- ja somistus- sekä kuvaus- ja tarjoilupalvelut. Juhlatila on suunniteltu 140 henkilölle ja tila muokkautuu erilaisiin tilaisuuksiin ja teemoihin ajasta riippumatta. Pihan suuri terassitila antaa lisää mahdollisuuksia ja ilmettä erilaisiin tapahtumiin.

käytävän valaistus ledeillä

Tilojen pinnoilla leikitellään aina kliinisestä ja kiiltävästä rosoiseen loft-henkiseen raakamateriaaliin saakka. Pintamateriaaleista alkanut leikittely jatkuu kalustuksessa, jossa hyödynnetään reippaasti peilipintaa ja modernia kosketusta sujuvasti vanhan puun ja kiven rinnalla. Vastakohtien hyödyntäminen toimii korostavasti ja luo kiinnostavia katseenvallitsijana ympäri tilan. Tässäkään ei ole kuitenkaan liioiteltu, vaan yksittäisille yksityiskohdille jätetään tilaa loistaa.

willa söder juhlasali

Luonnonvaloa ja LED-valaistuksen tuomaa lisäboostia

Juhlatilaan tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista ja LED-valaisimia on käytetty tuomaan lisävaloisuutta.

Willa Söderin juhlatilassa käytetyt Lilja LED-valaisimet uppoavat näyttävästi kattoon valkoisen kehyksensä ja pyöreän muotonsa ansiosta. Sen pieni upotussyvyys ja laaja valaistuskulma tekevät siitä täydellisen yleisvalaisimen tilaan kuin tilaan. Lilja on myös himmennettävissä, jolloin pystytään muokkaamaan tiloihin haluttu tunnelma.

gothic-henkinen käsienpesutila

Helmi lasikuutio -valaisimet tuovat hienoa kirkkautta ja kristallihenkisyyttä käsienpesutilaan. Tämä valaisin sopii erinomaisesti yleisvalaistukseen ja luo kaunista tunnelmaa. Näyttävä läpinäkyvä kehys hajottaa valoa laajalle alueelle ja valaisimen siro rakenne miellyttää silmää.

willa söder julkisivu

Ulkopuolen valaistus on toteutettu rakennusta kiertävillä seinävalaisimilla, jotka luovat miellyttävän ja pehmeän epäsuoran valon pitkin vaaleiden seinien pintaa. Willa Söderin sähkötöistä vastasi Sipoon Sähköasennus.

Kaikenkaikkiaan Willa Söder voisi löytyä minkä tahansa sisustusjulkaisun sivuilta. Tämänkaltaisia juhlatiloja kaivataankin lisää, perinteisen romanttisten juhlapaikkojen ohelle.


Julkasija: Winled Oy, Toni Töyräs
Julkaistu : 27.11.2017

Lue myös